LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberEsiteks mõtle milleks sulle on vööd vaja? Kas on loomulik et inimene paneb tugivöö peale kui midagi maast võtab? Ei ole ju.Järjekordne multimiljoni bisnise väljamõeldis et raha pumbata.
Loomulikult kui pole tahtmist korraliku tehnikat õppida ja ei viitsi kergete raskustega alustada, siis pane võltskindlus ümber ja kuku treenima, sest nii on lihtne ja turvaline.
See oli kahjuks veidike loll lause.Tugivööde teema pole hype.
LB
MemberKunagi kui alustasin siis mõtlesin ka pärast 4 kuud, et 3 korda on liiga vähe ja hakkasin 4 korda käima, areng peatus märgatavalt pärast seda, kuni lõpuks mu imedieedini mis võhikul oli ainult naistelt kuuldud ütluste põhjal 1 salat kord päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igatahes siiamaani arenen 3 korraga päris hästi skeemis 1trenn 1 vaba 1 trenn 1 vaba 1 trenn 2 vaba jneLB
MemberMinuteada Gerbel Mikk tegi meestele ära korduste peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberMiks sa panid just kirja 250ml? See on nii suhteline. Mäletan 2 aastat tagasi kui ma suht karsklaseks hakanud olin, jõin ära ca 200 grammi viina ja oksendasin 3 tundi wc-s. Nüüd hetkel võin õhtu jooksul juua u 700-900 grammi viina, tõmmata paki suitsu ja pohmakast pole haisu(iga kümnes kord vb kui sedagi) ka mitte. Nii oli vahepeal ca 3-4 päeva nädalas ja jõusaalis tuli jõudu juurde ja arenesin. Tean ka inimesi, kes üle poolte päevade nädalas joovad, suitsetavad ja tarbivad muid ained, teevad trenni(metaaniga) samaaegselt ja jõudu on juurde tulnud ca 2-3 korda. Ma ei propageeri midagi, lihtsalt ei ole elu must ja valge. Suits ja alko igatahes väga suurt mõju ei oma jõusaali trennile(kui saa joomise kõrvalt veits süüa ka jõuad!), tean omadest kogemustest. Tihti jõin ka trennipäevadel.Järelikult tegid trenni lihtsalt lihaste pärast, aga paljud teevad trenni just ka parema tervise pärast.Ei usu eriti, et mitu korda nädalas juues ja suitsu paar pakki nädalas tehes tervis väga kaua vastu peab.
LB
MemberDefineeri sõna oss.Oss on selline sõna mida ei saa üheselt defineerida.Ossi tunned lihtsalt ära ta käitumise ja oleku järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka mõni karvane võib vabalt oss olla.LB
MemberOn bodybump mingi normaalne asi ? olen ka ainult võitluskunstides käinud, mida võib siis rühmatreeninguna võtta, aga olen mõelnud, et tahaks bodybumpi proovida.PS, kas see on seesama pingviin seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> / ?|
LB
MemberEsiteks jõutõstjad treenivad rinnalt surumist,on kolm ala: rinnalt surumine, kükk ja jõutõmme mis on nende ala koosseis.Teiseks kui sa tahad, et sul taipoksis jala ja käelöök tugevneks, siis pead sa treenima tervet keha, kuid uurima mis lihaseid vaja pole.Rinnalihas on teada tuntud mõtetu lihas kahevõitlusaladel, paranoidi foorumis isegi oli kunagi selle kohta mingi teema(häguselt mäletan) ja jõusaalis peaksid treenima just kiireid liigutusi tehes, sest aeglased liigutused on rohkem kulturismi ja lihasetunnetuse jaoks, kuid kiiruse ja jõu jaoks on vaja teha plahvatuslike sette ja just kükki ja jõutõmmet, mis hõlmab väga palju lihaseid korraga.Biitsepsi tõsted on samuti out, triitseps on ok jne jne jne jne . rahul ?
LB
MemberAga söö siis hommikul veidi vähem, aga kvaliteetsemat kraami ja tee endale väike lõunaoode nagu näiteks mingi kohupiima sheik vms.
LB
Member450
LB
Member350
LB
MemberAga roheline tee ? Või on mõeldud just kohvi kohvina,mitte kofeiini sisaldust ?Plaanin ise ka varsti ühe kuuri teha, ten kergeid m2rkmeid enda jaoks
MemberMulle meeldib DnB, aga hardstyle ajab lihtsalt südame pahaks.
MemberPole kah küll M.M, kuid lisaksin ühe kuulsa Poliquini lause: “Can´t add size to your biceps?? Try working your forearms.”
LB
Membermillise mõõtjaga sa mõõtsid ma mõtlen. Need elektroonilised panevad ka lihasmassi mis juurde on tulnud rasva arvele.Kui just spetsiaalsete tangidega ei mõõdeta siis väga ei tasu uskuda nendesse asjadesse.
LB
Memberkust sa võtad seda ?
-
AutorPostitused