LB
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LB
MemberNeed on kõik poisikesed Dorian Yatesi toodete kõrval.
LB
MemberMulle tundub, et sa mõtled asjad liiga raskeks.
LB
MemberMul on suht sama teema.Ma arvan et mingi disk on paigast nihkunud.Seda röntgeniga ei näita, mingi kompuutriga ainult.
LB
MemberJah. Aga kui see on ainus sümptom, siis esmalt tuleks kahtlustada pigem hamba- või seedeprobleeme.ei ma tean, et mul on mandlid haiged, ma lihtsalt pole tahtnud neid kunagi ära lasta lõigata.
LB
Memberkiire küsimus : kas haiged mandlid tekitavad ebameeldivat hingehaisu?
september 4, 2009 at 7:58 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 4 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #217322LB
Member100
LB
Memberkui õige kraam välja tuleb, siis on päris hea , a ise eriti ei viitsi seda enam teha
LB
MemberTere mehedOn teil kogemust Revalis toimuvate K-1 treeningutega. Milline on treener Stas ning kui hästi ta oma teadmisi edasi annab?
Kui intensiivne on trenn
Kuidas algajatesse suhtutakse jne
Soovitate?
Minumeelest on see üsna kickpoksi taoline, trenn ise on tavaliselt intensiivne.Stas on norm tüüp, sõbralik, aitab kui vaja.Oma ala oskab päris hästi, vähemalt nii palju kui mina näinud olen. Soovitan küll, kuid endale meeldis taipoks rohkem.
LB
MemberKus linnas see tüüp tegeleb ?Tallinnas kalevi spordihallis.
LB
Memberma käisin seal ära ja teen igapäev neid harjutusi, sain suve alguses spordiarsti juures ka käidud, ta ytles, et on spondüloos (selgroolüli murd, maakeeli).Perearsti juurde minnes suure kaalukaotuse ja ägeda valu pärast sain lõpuks ka pika jonni peale närviarsti juurde aja ja ta saatis mind sellesse masinasse MRI kompuutertomograafia vms. Igatahes vist on disk paigast ära ja nüüd teen kodus vaikselt trenni, vahepeal ei saanud päris mitu kuud teha.Vaiksed valud on, aga ma arvan et ma peangi sellega elama.
LB
MemberMidagi tuleb teha, et kiirelt alla saada. Sama kiirelt, kui suvega lisandunud on.Praegu: Hommikul trenn, pärast seda 30 min jooksul kohv piimaga. Kell 11:30 pool leiba munaga ja tomatiga, lisaks roheline tee. Kell 14:30 1 puuvili (tavaliselt õun).
ja siis ntx 200g kanafileed juurde ja tomat või 2 ning lõuna missugune.
LB
Memberalles paar tundi tagasi oli see teema ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LB
MemberLB
MemberMa tahaks küsida kas selline asi võib töödata ??? http://fatgripz.com/ Küsin seetõttu, et Poliquin soovitas seda.Mõte ju iseenesest hea, ei pea käsivarsti eraldi treenima, aga mind huvitab just kas see tõesti nii efektiivne on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väike edit: küsin seetõttu, et ise pole näinud, aga lugenud netist, et need paksu käepidemega hantlid pidid ikka ulmeraha muidu maksma.
august 28, 2009 at 12:06 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #216056LB
Member16 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kusagil kuu aja pärast siis soovitud kaal käes ju ! Õnne .AutorPostitused