Laury
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laury
Memberminu arust ka
on see kõige tähtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vatik on see et kõik vahivad nagu tauni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga nohh see rohkem minu viga et ma seda tähele panen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laury
Member
ei nuh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jah oki siis.olen 6 aasta juudot teinud seal oli meil ternn kogu aeg nii et olime paksul riiides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nuh et kaalu alla saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sai isegi riietega saunas käidud
nuh seal maalt on mul see külge jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja nüüd saab jõukas ka nii olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah jõukas ka sama mis teil et
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et kõik vaatavad et ma ei ole normaalne inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et eks ma siis panen lühikesed riided nüüdLaury
Membernu jah siis vastus kääs
et ei tohiks see midagi hullu teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lasen siis samas vaimus edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laury
Membernooo jaaa kui nii võtta siis küll

aga ma seda lihase töööd ei jälgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see ei ole nagu minu jaoks eriti tähtis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused