LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
MemberMul sama probleem, psühholoog ütles mulle, et Tund aega enne magamaminekut ei tohiks kindlasti midagi mis võib une ära viia teha või mis võib ärritada ( teleka vaatamine, arvutis istumine, söömine jpm)
LaurL
MemberNo ma ei tea… Kuidagi üsna lahjad ja loppis mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Päästjad ei peagi mingid marupõkid olema , nende ülesanne on päästa siiski!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberProoviks ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ehk osalen !
LaurL
Membersokid , trussikud , veel mõned maikad oleks hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
Memberaga selles suhtes 4 jaanuaril hakkab meil jälle kool pihta ja elan yhikas seega mõtlesin retsilt liha sööma hakata aga ega meil liha valmistamiseks seal yhikas ahju pole. et kas valmistoitu võin osta grillkana jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? sellest pole halba ?se ei ole nii kallis kaVäib küll valmistoitu ka osta, ma küll ei usuks et selles midagi väga halba oleks…
grillkana , sealiha kõlavad hästi!

LaurL
MemberMuide kes isegi vähegi Tallinna kandis suusatada soovib, siis Kolmapäevaks pidi Nõmmel suusarada valmis saama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Isiklikult käisin küsisin kohapeal!

LaurL
MemberLamp teema , kuid siiski
Nokia on minuarust parem kuna vastupidavus on tunduvalt parem kui SEdel lisaks paljudel on nii et neil kellel on SE nende teksti pole selgelt kuulda ja aru saada!

JÄÄN NOKIALE TRUUKS , kuigi hinnaklass on natukene kõrgem!
LaurL
MemberPojast saab nüüd kindlast kõva trennimees!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberPalju õnne juubeli puhul!
LaurL
MemberSaku Lite vs tavaline ülu on nagu Poepiim vs MaapiimSaku lite vs tavaline õlu on minumeelest nagu veega lahjendatud poepiim vs maapiim!
LaurL
MemberIse ostsin sokolaadi maitselise,jubehea maitse piimaga.Esimene lisand mida kasutan.Kahju,et nii väheseks jätkub.Kaua serious massi kasutanud oled ja kuida massi selle ajal tulnud ka?
Maitea, järge pole pidanud, aga nagu ma mainisin panen ma ainult pool annust ja lisan veel veits valku… seega suht kauaks on jäkunud, aga nüüd põhja peal peaks olema, pole paar nädalat trenni saanud ja ei oska täpselt öelda, jalg hetkel sai natukene vigastatud!
LaurL
Memberületootmise tagajärg on asja sedavõrd odavalt müümine. Pandi plaane tehes puusse. miinimumtootmiskogus on 25 000 liitrit ehk 50 000 pullot.Järgmine kord tehku parem õlu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberTere!!tegelen ujumisega 6X nädalas ja siis teen ka jõusaali 3-5X nädalas et kas
Kokku nädalas siis 9-11 trenni ?
Membermuidu suht piss õlu, aga kuna hetkel selveris 5.90 siis vahelduseks võib mõne pudeli juua!
MemberSellise lihamäe ja silikoonide otsas küll mitte:pAga eks igal ühel oma maitse.
Ega minugiarust see ilus polnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused