LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
MemberLõpuks ometi läks nüüd üks maffioss vähemaks!
Tänu taivoxile muidugi, kuid nüüd kus ta läinud on hakkame jälle lampi hääletama ?
LaurL
Member200g rasvata kodujuustu , 1-1.5 banaani, piima, virsikujogurtit ja kõik blenderisse!
LaurL
MemberTegite ikka halva valiku…Eks see alles selgub, kui hea või halb see valik oli!
LaurL
MemberKuna homme ei pruugi arvutisse jõuda siis hääletan ära…
Ei oska enam aktiivsete inimeste seast kedagi kahtlustada..
Seega lükkan suht lampi
Hääletan: Erkko
LaurL
MemberArvata oli et LexusL pole maffiast.. Jälle oma mees läinud, nii me kaugele ei jõua!
LaurL
Member475
LaurL
Membertaivox tundub selline salakaval nurgataga nokitseja koos kimmeliga!
Seega otsustasin ära
Hääletan: taivox
LaurL
MemberSeekord võiks mõni maffioss ka ometi välja minna, muidu ainult omad mehed koguaeg kukuvad!
Tuleks teha tark valik, aga pole enam aimugi keda välja kukutada!
LaurL
MemberEt hääletavad üksteist välja ?
Kus on kasutegur ?
LaurL
MemberLexusL vahel ja Samakamehe vahel käib sõda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberSuurim kahtlus langeb siiski : Lexsusl ile
Seega hääletan: Lexsusl
LaurL
MemberMa kahtlustasin ka kohe alguses Alessandrot…ma kahtlustan siiamaani Alessandrot!
MemberEga see et inimesel pole 24/7 siin foorumis elada, ei tähenda kohe et ta maffiast on… Mulle jätavad pigem kahtlase mulje need kes siin kõige targemaid mängidvad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi Rainerr ise oli väheaktiivne ei osanud kohe teda üldse kahtlustada!
Eks päeva lõppupoole vb saab rohkem selgust… hetkel küll mõned kahtlused!
LaurL
MemberKui need puusalt laksijad ka väheke poste loeks, saaks ehk asja ka.ma arvan et siin u 6-8 inimest on sellised kes loevad ja teevad järeldusi postide põhjal , ülejäänd arvatavasti panevad hääli lihtsalt teiste järgi!
MemberVõin eksida, aga kas mikrolaineahi samal põhimõttel ei tööta?mulle on küll sama mulje jätnud!
AutorPostitused