LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
MemberPärast seda soovisid kõik väiksed hiinlased 2 sekist knokki teha! Nagu näha
jaanuar 25, 2010 at 5:21 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252013LaurL
Membermulle meenus kohe Vin Diesel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga igavene jurakasVin on selle juraka kõrval könn!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberMulle ei istu eriti raskustega tegemine ebamugav .Oleneb mis su eesmärk on !
Keegi polegi öelnud et vormis kõhulihaste saamiseks peab alati kõik nii kerge olema!
LaurL
MemberPalju õnne ja Palju jõudu !
LaurL
MemberSKILLLLLLLL!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberSee suht ulmeline jah, mingi 33 krooni keskmiselt päevas. Ega midagi erilist ei vaarita ikka selle eest. 100 krooni päevas on suhteliselt normaalne, et kõik vajalik olemas oleks ja eriti ei priiska ka.Vett ja leiba, vahel saab putru ka!
LaurL
Membersurnud mäng!
Hääletan: rollton
LaurL
MemberUmbes pakkumine käib vist nüüd!
LaurL
MemberNeed kuutseka omad õpeatavad igatahes valet tehnikat, selle tehnikaga mis seal õpetataks ikka suure mäe otsa ei lähe ( rootsi, slovakkia, austria, norra mäed).. Ja kui liigakaua seda valet tehnikat järgind ka oled siis pärast on väga raske seda ümber õppida – räägin omast kogemusest
Kindlasti peaks treener olema – enne kui mõne kõrgema mäe otsa lähed , kõrgema mäe otsa minnes tuleks minna mõne sellise gruppiga kus korralik suusatreener ka kaasas on kes paar päeva õpetab : puusadeasendit, jalgadeasendit, põlvedeasendit ja üldse kuidas turvaliselt läbida suurel kiirusel takistusi!
Kuutsekal või munakal võib niisama liugu lasta, pole õieti mägegi rääkimata tõsistest vigastustest!
LaurL
MemberOk, ma ennast kaitsta ei viitsi. Ma arvan, et ma teie asemel oleks ka ennast välja hääletanud praegusel hetkel. Kuigi täie kindlusega võin teile väita, et te hetkel eksite.Mckeni ma ei kaitsnud, vaid lihtsalt tahtsin teada, mille järgi te otsustasite.
taivox oli ment ju, su tabelid ei jõud sellisele selgusele ?
LaurL
MemberAga kes see viimane maffioss olla võib ?Poh, hääletan ka ära
Hääletan: Alessandro
LaurL
MemberAga kes see viimane maffioss olla võib ?
LaurL
MemberNimodi läbi foorumi on raske nõu anda vast kõigil, soovitan mõne arsti või koguni spordiarsti juurest läbi astuda, nemad tevad siiski täpsemalt ja oskavad seda analüüsida ja sulle edaspidist nõu anda!
LaurL
MemberNiisama huvi mõttes küsin(mul endal belnderit ei ole, et järgi nagunii ei tee), et miks just kodujuust, miks mitte kohupiim? Missugune nende maitse vahe siis tuleb?