LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
MemberSee Rituaali-klubi ikka päris kallis:Üksikisik – 1200 eeku kuu.
Üks kallimaid Tallinnas vist?
Ei tea, olen nõus seda vabalt maksma, kuna tingimused on seal siiski väga head, ja too jõusaal pole ka ülerahvastatud isegi tipptundidel.. Väga rahul olen
Endal muidugi on see Perekaart mingi 2000.- 4 inimese ( 2 alaealist ja 2 täiskasvanut ) kuu vist!
LaurL
MemberKäin Kilingi-Nõmme uue spordihoone jõukas. Väga asjalik on, soovitan soojalt;)Kilingi-Nõmme Jõusaal on täielik peldik, ühe nädala käisin seal .. isegi selle raha eest on ta peldik , no seal ei ole paljuusi asju mida vaja, ainult meeletult kõhupinke!
Ise käin Tallinnas, Ritalis .. Vääääga rahul!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
LaurL
MemberPits viina päevas on väidetavalt kasulik. Seda õpetas mulle näiteks keemia õpetaja põhikoolis.Keemia õpetaja oli alkohoolik , et seda soovitas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu Parimad viinad : Smirnoff , Absolute Vodka , Mõrnaja
Eesti Viinadest: Viru valge kindlasti

LaurL
MemberMa olen oma metsas rasket tööd teinud, ega see palkide tõstmine lapse mäng ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
peaasi, et selga ära ei tõmba.
Meil kahjuks helikopterit võtta ei olnud, me vedasime ikka traktoritega puid välja
Seal mida too vaatab on mammutipuud ja puude pikkus on sadades meetrites, muudmoodi ei olekski võimalik vedada välja puitu seal..
muidu Viasat Explorer nätab seda vahel!
LaurL
Memberei tea, ei old väga eriline löök, et kohe KO
LaurL
MemberRootsis tehakse ka snusi allapanemis võislusi, kellel kõige rohkem snusi ( muda kujul ) mokkade alla läheb , pannakse nii alla kui üles!

Lisaks olen kuulnud et rootsis saab teha mingit oppi, et rohkem pattju alla mahuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga muidu ühel mu tuttaval kes teeb igapäev snusi juba mingi 5 aastat regulaarselt, tal on ikka küll suht kole seal huulte taga!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberMingi imelik “rooste” puru oli sees jh ja maitse koha pealt võtan norm maitse tagasi, kuna maitseb nagu pesupulber.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled maitsnud pesupulbrit ? Ma ei ole, ja seetõttu ei tea ka mismaitesega too on

LaurL
MemberEndal päris lapsena olid ka sellised rõngad kodus laes,
Pildipealt tundub et jube lihtne nenedga tõmmelda, kuid ei ole see midagi nii, tasakaal mängib ikka väga suurt rolli, ja enamasti tahtsid käed kohe laiali ikka ära lennata.. nüüd ei teagi kuhu need kadunud on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
LaurL
MemberKuidas tõrjuda mesilasi puu seest??Teema ei käi küll spordi kohta aga äkki keegi teabSuitseta välja
MemberÜle ei tasu ka pingutada, ega need taastajad ka ülekoormuse vastu väga palju ei aita!
Muidugi vaata üle ka see palju magad!
LaurL
MemberEga ma kaamerate pärast kahtlustagi, pigem juba seetõttu, et selline teema üldse tehti.Sa jood B-vitamiini saamise eesmärgil õlut? Sina peaksid ju ikka teadma, et B-vitamiinide päevase normi kätte saamiseks peaksid sa õlut terve kasti ära jooma.
Lähen ostan kohe terve kasti õlle !
LaurL
MemberLogisin täna sisse , vaatasin veits ringi ja panin tähele et minu hoiatustase on 10 % , keegi moderaator Alessandro oli pand mulle selle märkusega ” Järjekordne Fitikoguja”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma tahaks teada mis alusel see arvamus põhineb ? Et kui palju postitad siis oled kohe fitikoguja ? Mul kodus suht igav ja viimasel ajal olen avastanud Fitness.ee foorumi ja olen siin istund veidi ning täiendanud enda teadmisi ja jagand enda omi nii palju kui neid on , suht närvi ajab kui kohe täägitakse mind ära kui mingit fitikogujat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT : Ma postitusi on ka kärbitud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PALJU ÕNNE!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>saada nüüd fitte!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberKas 1300 kalorit kuidagi vähe pole? Ja vaata, et toitumine liiga ühekülgseks ei muutu.Ainult 1300 kcal ja sellised trennipäevad – 2000kcal vähemalt kui igapäev sellised trennid on – ÄRA NÄLJUTA ENNAST!
MemberTervitus!Probleem siis selline, et kaalu ei tule kuidagi juurde. Olen 185 pikk ja 70kg. pea 2 aastat ikka sama kaal, käisin vahepeal sõjaväes 11 kuud ja isegi seal ei võtnud midagi juurde. Tervis on korras, probleeme pole peale selle, et näen välja jube kõhn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suur pea ja kondihunnik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käin ikka jõusaalis ka 3 korda nädalas, teen trenni suurematele lihaskruppidele.
Et ilmselt söön siis ikkagi vähe või valet toitu, üldiselt üritan ikka maximaalselt valku kätte saada st. liha süüa aga kaalu seier ei liigu üles ega alla.
Tahaks vähe inimlikum välja näha, suht väsinud juba sellest, et mu kõhnus kõigile silma jääb!
Ise olin kunagi täpselt sama kaalu ja sama pikkusega , kuni hakkasin võtma pärast trenni Serious Mass + mingi Proteiin!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kohe võttis inimlikuma pilgu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2009 at 12:39 p.l. in reply to: Ott vs.Mikk Kükisaaga sai jätku – pildireprotaaz saalist #215574LaurL
MemberKõvad mehed.. mul veel arenguruumi on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused