LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
MemberKas FITte saab ka Fitshopist sularahas muidu osta ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberVeel ei olegi mööda pükse saand!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega ei ole ühtegi halba sõna ühegi mode kohta öelda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas midagi valesti ka ei tee : Fitte ma ju ei kogu ja kedagi sõimama ka ei lähe!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga selliste kommentaaride eest võib nii mõnigi selles teemas jällegi Hoiatuse saada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberAlgul oli lihtsalt eesmärgiks, et autospordis jaksaks ikka rooli väänata ja et vastupidavus oleks seal hea!
Siis tulid juba järgmised eesmärgid kehaehitust natukenegi parandada
Kuna aega vähe trenni jaoks oli , siis Jõusaalis sai käia millal iganes ( pole mingeid kindlaid trenniaegu )
Siis tekkis juba RASKE SÕLTUVUS jõusaalist + veel , Pärast trenni on alati hea enesetunne ( hea söögiisu , hea uni )
Ja nüüd tekivad juba omad suured eesmärgid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkagi ei tahaks ju olla 20 aasta pärast tüüpiline Eesti mees ( Suure õllekõhuga ja tervistehädades )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OLEME AUSAD : Enamustel ( nagu ka minul ) on ikka Ehitamise põhjuseks Naised!
MemberKõik peaksid jagama väga hästi matsu, ja ka tulema su soovidele vastu!
MemberKui toitumine korras , siis isegi täitsa kahest Jõutrennist nädalas piisaks.. Aga aeroobset tuleks ka ikka vahel lisaks Jõutrennidele teha!
LaurL
MemberRohkem katsu aeroobset teha!
Pitsast tuleks esialgu küll ära öelda!
LaurL
Membervahetult peale trenni võetakse tavaliselt !
LaurL
Member8 tundi on minimaalne uneaeg , mis tuleks ära magada iga öö vähemalt – räägivad psühholoogid
Endal on nimodi , kui magan alla 8 tunni olen rampväsinud järgmine päev … Kui üle 9 tunni igapäev kätte saab siis on enesetunne hea ja jubehea on olla kohe hommikul ärgates!
LaurL
MemberVaevalt?Alustasin 59 kilosena
oktoober 10, 2009 at 7:23 e.l. in reply to: Oleks vaja massi, taastusvahendit, kuid ei tea millist. #225944LaurL
MemberMingi kvaliteetne korralik Proteiin + aminohappeid!
Otseselt massilisajaid ei poolda ise!
LaurL
MemberMa olin samuti alla aasta teinud trenni ja “stop” oli ees kuidagi, võtsin kreatiini ja “stop” kadus, no inimesed on erinavad muidugi.Ega siis kreatiin ainus lahendus pole <- kreatiin hakkaks küll viimasena võtma, kui toitumine ja trennid korras on.. Ma ei võtaks tegelikult üldse kreatiini, pole mõtet oma organismi rikkuda!
LaurL
MemberLaurL
MemberÜksi on parem ,
Rääkimine jooksu ajal võtab palju energiat ära
Muusikat on ka hea kuulata joostes
Siis püsid oma tempos, keegi ei aeglusta sind!
“>LaurL
MemberKui sellise teemaga käiks mäng, siis minu närvid oleks juba ammu üles üteld ja oleksin juba ammu tollele tüübile korraliku keretäie andnud!
“>LaurL
MemberSelline asi kisub jube uhkeldamiseks juba!
AutorPostitused