LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
Member…Tallinnas on ju Reval-Spordis oma noortegrupid.Jah aga infot sellekohta nii vähe.. meil Tallinnas võiks ka selline suurem konkurss kohe mõnel päeval korraldada ja rohkelt reklaamida seda ( kasvõi siin ainult ) – kindlasti leiaks palju uusi tõusvaid tähti! Ja ka endal tärkab sellevastu huvi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberPäris ulmelised numbrid tunduvad nii vanade meeste kui ka naiste seas!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes Respekt!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberSiis tee Reedene trenn Neljapäeval ära , kui tead juba ette et ei saa Reedel minna !
Väga midagi see ei muuda, puhkad siis Reedel selleest!
LaurL
MemberULME!
Väga kõva trenn peab ikkagi ees olema! Arvatavasti tegevad ka sellega igapäev ja juba mitmeid aastaid!
MemberJay Cutler ju mugib seda sisse.Ilmselgelt sa pole Jay Cutler, ega anna ka tema mõõtu välja!
MemberPäeva võiksid lisada veeel mõned vitamiinid (mingid puuviljad näiteks ) , ja kui võimalik siis kala ja liha ka mehiselt süüa!
MemberPalju õnne ja palju jõudu!
MemberTänud teile ag siiski üks küsimus ,et kas ma teen seda kava ülepäeva või nt esmaspäeval,teisipäeval ja reede aga kahjuks ei saa reedeti teha kuidas siis teha et nagu mis päevadel?Tee siis E, K jõutrenni , T jäta puhkepäevaks, ja kui võimalik siis mõnel muul päeval tee veel midagi aeroobset (jooksmine, rattaga sõitmine vms )
MemberNoh jah, selles suhtes, et lihase kaalu vastu ei ole mul midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , lihtsalt rasva ei taha, kuna trenni teen ainult paar korda nädalas siis kardan, et kerged üleliigsed kalorid mõjuvad kehakaalule(olen 3/4 elu paks olnud, et kerge foobia endise kehakaalu vastu jne)nagu ma varem juba mainisin: Kui sa tõesti nii väga kardad rasvumist siis tee aeroobset , ma saan aru et laiskus on suurem, aga paremate tulemuste nimel oled vast loodetavasti paar korda nädalas aeroobseks trenniks ikkagi suuteline!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ise tead!
Member11-aastane poeg 76 kilogrammi.
Väga hull – ma kaalun praegu ka vähem kui see 11 aastane poeg!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ema oma lastest hoolib siis see on talle heaks motivatsiioniks kaalu langeteda ja oma lapsed tagasi saaada!
Memberkas on soovitatav algajakavaga alustada ja kuidas ma teen seda igapäeb teen selle kava järgi või ??? ja kui sellega teen 2 kuud ära siis võtan 2 päeva oma jh fitness .comist ja siis nii edasi jhOn küll soovitav algajakavaga alustada, iga trenn teed selle kava järgi … 2 kuupärast võtad uue kava Fitness.eest mitte commist.
Ja järgmine kord kirjuta selgelt ja ilma kirjavigateta siis saavad teised ka aru juba esimese korraga lugemisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja siis seda ka et kui ma than rinda suuremks siis pean kergetega tegema w ?umbes mis rasj´kustegaTee kava järgi, niipalju kordusi kui seal kirjas ja niisuurte raskusetega et suudad kordused ja seeriad lõpuni teha!
Kui tahad midagi suuremaks, siis peaks ka toitumine korras olema!
MemberEi taastu ära kui üle 3 korra teha…Ma küll taastun ilusti ära , isegi kui teen 5x nädalas trenni! Ei kurda väsimuse üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3x nädalas jõutrenn + 1-2x nädalas aeroobne ( oleneb kui ränk nädal on old )
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberMassi ma ei taha, kuid lihast tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Et selles suhtes jah, et ma põengi, et ega see kodujuust rasvaks ei lähe, eriti trennivabal päeval?Kodujuustus on nii vähe rasva et ma väga ei põeks, samas kui kardad rasvumist , siis tee veel 2x nädalas lisaks jõuaalile veel mingi aeroobset ( jooksmine, rattaga sõitmine, stepper jms )
MemberSee teema juba kordund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , natuke tuhni foorumis enne ringi ..viimati oli samalaadse teema nimi vist ” kõhupekk “
Aga jah kordame siis üle: TOITUMINE KORDA , KÕVA AEROOBNE TRENN , JA VÄGA VÄHE KÕHUHARJUTSI!
MemberSee on ju normaalne tänapäeval!
Alkohol on nende kehadega oma töö teind vist !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused