LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
Membervb teed harjutusi lihtsalt natuke valesti.
Muarust selg on väga suur lihasgrupp ja vajab ohtralt harjutusi!
Ise teen ülaseljale tavaliselt neli harjutust :
Hetkel:
1. Kuklatõmbed ( 5 seeriat )
2. Ettekallutatult kangi tõmbed kõhtu ( 5seeriat )
3. Pulldown plokiga ( 4seeriat )
4. Hantli tõmbed küljele ( 4seeriat )
… ja selg areneb väga massivselt!
LaurL
MemberSamas kui see vend oma eluga rahul on ja see talle hea enesetunde teeb, siis lasku aga käia, treenigu oma käsi veel kas või suuremaks. Kui see on mingi defekt, siis tubli, et ta selle enda kasuks on pööranud.Lisaks arvan et ta on ka kehvade komplimentidega juba harjunud !
LaurL
MemberMa käin küll pärast rasket trenni saunas. Jumala hea, tõmbab lihaks.Loe ja hari end: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1356
Muidugi see igaühe enda asi rohkem!
LaurL
Member1) Selline asi, et kui teen õlaringe nagu, ja kui panen käe õla peale kuskile sinna, siis tunnen nagu mitmete luude/kontide sellist kraginat vms. Et kas see on normaalne2) Samuti õla kohta, kui tõstan hantleid enda ette välja sirutatud käega, siis kui lasen vasaku käe alla, käib ka väike naks läbi..parem korras.
3) Kui ma teen jalapressi või kükke kangiga turjal, kui sügavalt peaks tegema? Kas põlveõndla kraad peaks olema 90 kraadi?
Samuti kuidas teha õigesti kükke, et halba ei teeks seljale?
1. 2. – vb saad vähe kaltsiumit , kuid nendele probleemidele ma kindlat vastust öelda ei oska, mul endal käivad õlas raksud siis kui suurte raskustega teeen õlaringe, kuid neid ma katsun siiski vältida! Aga siiski soovitan ma õlad kas mõnel treeneril või spordiarstil üle vaadata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3. Koguaeg ei tohiks teha ühtemoodi teha kükki, kuna muidu harjuvad jalad liiga ära .. ma vahetaksin/vahetangi kükki tegemist 1-2 kuu tagant. Muidugi vahetan ka korduste arvu ja seeriate arvu, et keha liiga ära ei harjuks ühe harjutusega! Mõni kuu teen 90kraadiseid kükke, järgmine kuu täiskükke.
Et selga mitte ära lõhkuda soovitan hoida selg alati kükkide ajal täiesti sirge, ma ise kasutan ka vööd , et selg ka suurte raskuste ajal sirgeks jääks ja et ta niipalju selga ei mõjutaks kükkide tegemise ajal ( põhirõhk on vaja siiski panna ju jalgadele )
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberMa ise teeks nimodi, et 10-15 min venitsan end soojaks ..
Siis 1h järjest kõvat cardiot ( jookseksin meelsamini )
Pärast venitaks ja lõdvestaks kõik lihased läbi.
Pärast rasket trenni ma sauna ei läheks kuna trennist süda niigi koormatud ja saun koormab veelgi südant!
LaurL
Memberjube rõve ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti kui ta tänaval käib siis inimesed näitavad ka näpuga!
LaurL
MemberThe World’s Worst Chin-Ups
LaurL
Memberpüüa rohkem aru saada mida ma öelda tahtsin.Väljenda siis korrektsemalt end!
LaurL
MemberAnna andeks minu viga, ma ajasin korra asjad sassi!
Kõik oli korrektne enne, ikka alusta algajate kavaga!
LaurL
MemberMul endal ka kaal ei tahtnud vahepeal tõusta üldse! Siis konsulteerisin treeneriga – tõin kavasse uusi muudatusi ruttu ja hakkasin 3 x aeroobse asemel tegema nädalas max 1x nädalas aeroobset. Muidugi parandasin ka toitumist natukene. Nüüd tasakesi koguaeg tuleb ikka gramme juurde ja kaalupeale kohe heameel astuda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin enne muudatuste tegemist 67.3 kg ja 183cm pikk
nüüd olen juba 71.5 kg , pikkus sama (kaal pidevalt tasakesi tõuseb)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis kokkuvõtteks : Vähenda aeroobset , too kavasse muudatusi ja katsu ikka õigesti toituda!

LaurL
MemberVõtan ,siis teema kokku ;)teen algajakavaga trenni siis teen E JA K ;)kui saan ,siis teen reedeti ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nv jooksen
Et ei ole mõtet kaks päeva järiest teha nagu juba räägiti peab olema päev vahet ?ühesõnaga teen trenni 2 korda nädalas E JA K
teen algajakvaga 2 kuud trenni ,kas siis pean võtma fitness.eest uue kava algajate kava 2 teen sellega 2 kuud ja siis võtan juba edasijõudnute kava nagu ma aru saan ,kas nii on õige siis saan lõppude lõpuks aru ka 
Muidu kõik enam-vähem korrektne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine tee ka korda!
LaurL
MemberTüüpiline reklaamitrikk ..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei tasuks selliseid asju uskuda! Müüakse ka igasuguseid tooteid, mida reklaamitakse kui imetoodetena, kuid pärast kasutamist vaatad et ei olnudgi mingit kasu , ainult et raha läks valesse kohta!
Proteiini tarbimisest ainult täitsa piisab, muidugi toitumine olgu ka korras!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberAsi rohkem selles, et seal Revalspordi kodukal kirjas et see seda toetab Tallinna linn ja seega pm Tallinna kodanikele kehtib aint soodushind (350.- kuu ). Aga ise pole Tallinnasse sisse kirjutatud ega ela ka Tallinnas !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi igapäevaselt käin Tallinnas koolis ja Tallinnasse saamisega iseenesest pole mingit probleemi ( bussid liiguvad kaunis tihti )LaurL
Memberega ei peagi alati mingeid SUURI jalalihaseid taga ajama.oleneval eesmärgist muidugi.Kui mehel ikkagi suur lihastes ülakeha, siis ikka jalad ei saa olla nagu pulgad või nagu makaronid! Näeb ju inetu välja kui suur lihastes massiivne keha ja siis makaronijalad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberPiimaga maitseb tavaliselt palju paremini!
Aga pärast trenni jooks ikka veega !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused