LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
Memberei ole kuulnud ega ise usu ka et Geeniteraapiast kasu on!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberKõike on vaja süüa, nimodi ei saa võrrelda kas liha või piimatooted!
Hommikuks paar praemuna või paarimuna omlett
Lõunaooteks ka midagi..
Lõunaks mingi korralik lihatoit või kalatoit
Enne trenni mõni tund kodujuust, kohupiim või mõni muu taoline valk
Õhtusöögiks ehk peale trenni mingi liha jälle
Enne magamaminekut kodujuust väherasvane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldib nii teha, kuid igapäev päris ei õnnestu!
Memberpalju pilet on ?Rohkem infot siin lehel: http://www.rammumees.ee/Ei leidnud ikka pileti hinda, aint selle leidsin et alla 12 aastastele tasuta ! Aga selle katekooria alla vist ära end ei mahuta!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>niiet palju siis pilet on ?
MemberNagu naisterminaator tundub relva käes hoides!
Membertuleb järgi proovida !
LaurL
MemberVäääga võimas!
LaurL
Member183/71/16 kiita väga midagi pole!
LaurL
MemberTere!Küsimus selline, et hetkel vahetan iganädalaselt harjutusi lihasgruppidele, ehk siis toome näiteks rinnapäeva, kus teen tavalist surumist, siis vahel kaldpinnal hantlitega, vahel kangiga, vahel hoopis trenašööril, siis kolmandaks harjutuseks pec-tec või siis lendamine või siis hoopisgi rinna alaosale ning neljandaks harjutuseks pullover vms. On see hea, või peaks ikka korralikult kaks kuud järjest samasid harjutusi nädalast nädalasse tegema?
Mina teeksin ja ka teen kuuaega 1x nädalas rinnale 3 harjutust rinnapäeval NT. ( lamades surumine, lendamine kaldpinnal, DIP )
Ma küll veel ei ole kuulnud et keegi sinumetoodikat kasutaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
Memberpeaks vist ribikardinad ostma
peaks jah,
peaks hakkama ka ise leiutama kodusest mööblist uusi trenažööre!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Member150 km ratast nädalas! – Pole eriti ime et kaal ei tõuse
Ma kunagi tegin aeroobset ka 3 x nädalas , kuid kaal ka ei tõusnud kuid soov oli suur …
Nüüd teen aeroobset aint 1x nädalas ja kaal tasapisi tõuseb koguaeg!
Söönd olen koguaeg nagu loom!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2009 at 4:05 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #231160LaurL
MemberTeistele inimestele ka motivatsiooniks.. kellel vähegi eneseusku on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne igatahes!
LaurL
MemberMillsest sa järeldad, et ta massiivselt areneb, silmaga näed? kaua sa niimoodi seljale teinud oled? Kui suur sul treeningstaaž üldse?No Offence, just curious..
Edit: Ma ise 2aastat treeninud, mõne kilo võrra küll lihast peale kasvatanud, selg suuremaks läinud, aga massiivset arengut pole ma küll kuskil näinud?
Võrreldes sellega et enne ei arenenud mul üldse selg ( seljale üldse ei mõjunudgi trenn ) .
LaurL
MemberGeneetilised eelsoodumused !
:huh:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberEks kõik tuleb ise läbi proovida , vali endale sobiv kava sealt. Iga inimene on erinev, ei oska nimodi öelda kohe, et milline kava just SULLE sobib kõige paremini. Muidugi eesmärk 16kg alla võtta saab olema kindlasti väga raske! Ma arvan et toitumiskava isegi muuta vast pole vaja!