LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
Member110 kg rekord, kaal 77 kg vanus veel 3 ja pool kuud 16, olen 110’ga rahul, nüüd võtan kergemalt, eks näis kas proovin enne 17 saamist 115 või mitte.KÕVA SÕNA!
LaurL
MemberKoomik Remi Gaillard teeb kulturismivõislustel nalja !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veel Põnevat tema vägitükkidest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mario kart:
Kangaroo:
LEMMIK MUL !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberMina paneks eraldi päevadele trennid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberEluaegne jalgpalli keeld ja kui tavaelus ka mõistus normaalne pole siis kinni tädikene!
MemberˇVb mõni alaselja närv on kuskilt vigastada saanud, kuid jääksin siiski Sakuraiga ühele meelele : MINE ARSTI JUURDE!
MemberNiipalju kui ise kätte Fasti tooteid proovinud olen ( BCAA, Muscle+, HT-R, Hera80 ) ei ole mul küll ühtegi halba sõna nende kohta öelda!
MemberRaske lapsepõlv!
Membersurfa rohkem siin foorumites, siin küll juba sarnaseid teemasi!
LaurL
MemberÜlevalt tööriistad -> treeningkavad -> ja siis valid endale sobiva kava
või
lähed pealehele ja sealt saad tellida ekspertidelt juba endale vastava korralikku treeningkava ja kui soovi siis ka toitumiskava!
MemberMa ei arvagi, et lihased nädala-kahega kuhugi kaoksid, lihtsalt gymn junkyega suga midagi hullu ei juhtu kui kodus oled, jääd ellu!
Member375
LaurL
MemberEndal oli ka alles hiljuti angiin ja olin samas situatsioonis. Võtsin ka mingeid antibiotse!
Vaata ikka et enesetunne läheks korda, ma läksin lollipeaga trenni kohe kui välja lubati trenni ja trennis hakkas jube paha! Siis tegin veel nädalase pausi trennist ja siis pold enam häda midagi! Aga eks sa ise tead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Angiin oli mul mingi paar kuud tagasi!
LaurL
Member100 FITi
LaurL
Memberäkki viitad mingeid artikleid vms ? tahaks teada mis asi üldse on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Googelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberPalju teil kliendikaardiga BCAA maksab ?
-
AutorPostitused