LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
MemberEga jah, ma küll ei usu ise et neid teemasi vähemaks jääks, lihtsalt hakatakse autommatselt klõpsama ” JAH” või midaiganes neist kastiketest ruttu mööda saada ja et oma teema ruttu postitada ja ei hakata ikkagi otsima neid teemasi, kuna algajatle on kaunis raske leida üles see Fitnessi FOORUMI otsingumootor.. kui see oleks paremas asukohas siis vb isegi otsitaks rohkem vajalikud teemad enne üles kui hakkatakse uut postitust tegema!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Mina leian et probleem on pigem Fitnessi Foorumi asukohas, kuid selle muutmine olevat kaunis raske, nagu siin mõnes varasemas teemas räägitud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
Membermina võrdlen Rootsi hindu nii et, kõik hinnad on samad mis eestis aint et sekkides!
Ehk siis Eesti piim 9EEK, Rootsi piim 9SEK ( Rootsi piim on minuarust jube vesine )
Nii on ka teiste toiduainetega!
MemberRohkem kui pool sellest Vanglaportaalist oli täis reklaami!
MemberLaurL
Memberkeegi on rootsi hindadega kursis….toit,elamine,keskmine palk jne?googelda!
LaurL
MemberHinnad just jah kõige sootsamad pole + veel ei saa tasuta parkida!
Kardan et minul jääb küll see jõusaal 1x käimiseks, kui sedagi!
LaurL
Member776
november 12, 2009 at 4:14 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #234128LaurL
MemberLaurL
MemberJ seda ka et kas oleks soovitatav kava järjest võtta fitness.eest ?või võib ka edasijõudnute kava te´ha peale algajakava ?või on pigem parem järjest minna ?Mine ikka järjest!
LaurL
MemberVaatasin nüüd selle saate ära, kusjuures täitsa põnev oli ja kaalunumbrid mida mõni suutis maha võtta olid ka päris kopsakad!
LaurL
MemberEsimest korda põhjust seda vaadata!
LaurL
MemberPalju õnne ja edu!
LaurL
MemberPane sisse mis vähegi pähe tuleb, et maitset paremaks muuta!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberInimene on kord selliseks loodud et harjub ära kõigega..
Mul endal tekkis näiteks ka selline kerge iiveldustunne juues peale trenni koheselt Serious Massi , kuid nüüd juba pikaajamöödudes olen täitsa ära harjunud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberÄkki seletad ka miks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>‘Kuna muidu ei ole jõutrennid nii efektiivsed!
AutorPostitused