LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
Membermis selle projekti mõte on ?

Nikoni ja Kulsaali reklaaam ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberKuskil väljas söömas käies imestavad teised alati, et ma söön kohutavalt aeglaselt, mu oma mees siiamaani imestab… muidugi tema sööb suht ahvikiiruselMulle meeldib ka ahvikiirusel süüa, kõht on tühi ja vajab ruttu täitmist!

LaurL
Member10 on vist natuke palju minuarust…kuna 10 üle aasta tavaliselt karjäär ei kestagi!
Selline 5 oleks paras – siis paneks ikka mõtlema ka sportlast!

LaurL
Memberantilast ma küll ei ostaks,
treenikodus.ee tunduvad päris korralikud crosstrainerid, kuid seal alati minuarust natuke kõrge juurdehindlus!
Kasutatuid ja korralikke crosstrainereid leidub ka päris palju! Või peab ta uus olema ?
LaurL
MemberTäiesti piisab valgusheigist nii hilja! Muidugi paar õuna või mingit puuvilja lisaks ma arvan et halba ei tee!

LaurL
Member1. Lamades lendamine, liblikas
2. seistes plokil kerepöörded / plokil raiumine ülevalt alla
3. Lendamine küljele hantlitega
LaurL
MemberTavaliselt peakski 24h pärast lihas juba värske olema!

LaurL
MemberTriitsepsi järjekorra vahetaks ära ja trapetsi viiksin õla/seljapäeva
Muidu anna minna!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
Member1.)mida te arvate sellistest tydrukutest, kes on h2sti paksud ja l2hevad spordisaali.2.)Kas spordisaalis kus teie k2ite on palju pakse inimesi v6i peaaegu k6ik on saledad???3.)Kui te n2eksite spordisaalis mingit v2ga v2ga paksu tydrukut, kas te hakaksite naerma tema yle.Minumeelest respekt neile tüsedatele inimestele kellel on kindel eesmärk minna trenni ja viia oma kaal jälle normaalsuse piiridesse! Enamus lööks käega ja elaks samasugust elu edasi ning ajaks sisse kõike mis meeldib!
Kindlasti ma ei naera inimeste üle kes on tulnud trenni tegema ja vaeva nägema ( sellejaoks ju spordisaal ongi )

LaurL
MemberMiks eestis ei k2i? Ma arvan, et see ei ole mitte ainult meie eakate probleem…Kodus olla on ikka mugavam kui jõusaalis vaeva näha!

LaurL
MemberLihtne nipp on kasutada Fitness.ee otsingut!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
MemberLihtsalt palju Spartat reklaamitud ja nüüd seetõttu ongi see nii ülerahvastatud.. seal samas kandis veel jõusaale, kus kindlasti ei ole nii palju sagimist!
MemberRitualis on küll hommikuti ja laupäeviti väga vaikne!
Ja õhtul kella 17ni pole hullu!
Memberoleneb trennipäevas, kui on suuremad lihasgrupid, siis läheb isegi veits üle liitri, muidu keskmiselt 0.7L
LaurL
Membermuidugi oleks võinud enne natuke foorumis surfata ( kasutada otsingut ), sest see teema ei kordu mitte juba teist korda , ega ka kolmandat korda , vaid sellisest teemast on juba pikalt-pikalt ja päris palju kordi siin foorumis räägitud! Näe vaeva!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused