LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaurL
Membertänud laur, aga kas peale jõusaali tasub hakata tarvitama neid vitamiine kuna peale igat jõusaali on suhteliselt suur väsimus ja nagu kas need vitamiinid aitavad kuidagi väsimuse vastuKardan et ainult vitamiinist kasu pole!
Pärast trenni väsimuse vastu aitab ka kohe korralik toit või siis kui esimesel võimalusel pole võimalik kohe endale korralikku praadi või midagi taolist sisse ajada siis tuleks osta süsivesikuid + valku või osta nad täitsa koos ! Selliseid taastajaid on küll ja küll !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
Memberoli testi tulemus sinu arust õige? et vajad siis alkoholi tarbimise piiramist v?Minu arust on see test natukene ülepaisutatud! Ei vaja !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vast selljuhul peaksid olema enamus inimesed sellised!
LaurL
Memberläks siis täkkesse ka?mismõttes ?
LaurL
MemberMida kuradit ta harjub, kui paned raskusi aina juurde??? Minuarust harjutuste vahetus on rohkem ajule mitte kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maitea mul küll nii ei ole nagu sa väidad!
LaurL
MemberMa küll kuumajooki palava ilmaga juua ei suuda, vahel kui kodus teed joon siis läheb küll jube soojaks ja hakkab väga palav!
Kohvi üldse ei tarbi ja musta teed ka väga ei armasta!
MemberKas sa ikka tead üldse mis need on ja mis nende eesmärk on ?
MemberMET-Rx Hardcore BCAA;MET-Rx Multi Vitamins.BCAA aminohapped nagu aminohapped ikka, minuarvates täiesti vajalikud lihaste kasvatamiseks!
Multi Vitaminis on 31 erinevat vitamiini ja mineraalaineid – ka vitamiinid on väga vajalikud organismile
Halbu külgesi küll hetkel öelda ei oska!
MemberEt sügisest saati olen teinud jalapressi ühe jalaga, tunnetab paremini vms.. kas oleks mõtekas teha mõlema jalaga korraga kuna ühe jalaga tehes võib põlved *** keerata?Kui alates sügisest oled teinud ühe jalaga siis nüüd võiks küll vahetada üks jalg kahe vastu, või üldse hakkata kükkima! Keha harjub liiga ära muidu!
Member825
LaurL
Membermis see tähednas seal? et pöördu perearsti poole v?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris nii ei öeldud, kuid öeldi et kujutab ohtu tervisele ja võib viia sõltuvuseni, vähenda alkoholi tarbimist ka!
MemberAga mulle tundub, et sellest ei peeta absoluutselt kinni, seal neid plätudega ja varbavahedega vendi küll ja küll!Ritualis on ka keelatud plätudega käimine, kui mõni treener näeb, et on keegi plätudega , siis kohe teeb märkuse ja mainib et järgmine kord too tüüp kinniste jalatsitega tuleks ikka… algul neid plätuvendi ikka oli , aga nüüd viimase mitme kuu jooksul pole enam ühtegi näinud!
Member12 punkti!
LaurL
MemberFasti vadakut võiks :>Hera 80 tahaks isegi.Hera 80!Hera 80 ootan!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või Whey Gold
LaurL
MemberAB Rocket
Sõbra isa ostis sellle mõtles et saab oma kõhu korda ( tal suur õllekas ees )
, ma pidin krambid saama kui ma nägin seda, see nägi ikka eriti odav välja, seal videos on ikka 3x vingem see kõhulihaste trenažöör, jobedalt logises ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igatahes kaelalihaste agtiivsus küll ei alanenud ja kõhulihaste aktiivsus pigem langes kõvasti , kuna ta aitab ikka kaasa suht tugevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ÄRGE OSTKE MIDAGI TOPSHOPIST! ÜLEHINNATUD LIIGSELT!
MemberEndal kippusid ka kunagi pidevalt jalad krampi minema, ikka jube ebamugav oli . Arst soovitas Magneesiumit tarbida ja see ka aitas!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused