LaurL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 31, 2010 at 10:57 e.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #285036
LaurL
MemberMa arvan et talle on seda juba päris korduvalt nina alla hõõrutud, millised ohud teda selle eesmärgi saavutamisel ootavad. Aga ma arvan, et eks see kuulsusejanu siin mängus ole ja psühholoogilised probleemid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
Memberära tee omale kodus jõusaali, motivatsioon trenni teha kaob üsna kiirelt.ainuke võimalus oleks kellegiga koos treenida
mul kodus jõusaali ei ole, aga maakodus küll on. Ja minumeelest on palju parem kui jõusaal on ikka kodus olemas (linnakorterisse lihtsalt ei mahu ära , aga maal on ruumi palju ) . Aega kulub ka vähem , kuna enamasti jõusaali minekuks ma sõidan juba üle tunni aja maha , siisseetõttu kuna aega vähe pean jõusaaliminekut alati hoolega planeerima. Maakodus hea kõik käe – jala ulatuses ja pole vaja niipalju planeerida ka , kas nüüd jõuan või ei jõua trenni ära tehtud!
“>LaurL
Memberära tee omale kodus jõusaali, motivatsioon trenni teha kaob üsna kiirelt.ainuke võimalus oleks kellegiga koos treenida
mul kodus jõusaali ei ole, aga maakodus küll on. Ja minumeelest on palju parem kui jõusaal on ikka kodus olemas (linnakorterisse lihtsalt ei mahu ära , aga maal on ruumi palju ) . Aega kulub ka vähem , kuna enamasti jõusaali minekuks ma sõidan juba üle tunni aja maha , siisseetõttu kuna aega vähe pean jõusaaliminekut alati hoolega planeerima. Maakodus hea kõik käe – jala ulatuses ja pole vaja niipalju planeerida ka , kas nüüd jõuan või ei jõua trenni ära tehtud!
“>LaurL
MemberPoolal on suht sant seis! Ja ma ei saa aru miks nad üldse 50 aastat vana lennukiga läksid ?
LaurL
Membermina paneks jogurtit ka natukene , aga see rohkem maitse asi
LaurL
MemberEks ma katsun nüüd kõike seda jälgida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitähh kõigile vastajatele!
LaurL
MemberTäiendaks veel ( tuli meelde ), et arst ütles et magu on praegu väga happeline ja arvas et kaskteistsõrmiksooles võib põletik olla
LaurL
MemberKui kõht on lahti, siis toitained organismis ei imendu ja varsti hakkad lihast kaotama.Sihuke tunne on et polekski enam midagi alles, varsti nagu tuleks trenni täiesti algusest jälle alustada!
LaurL
MemberSüüa võid keedumuna, tatra-, kaeraputru, mandleid. Hommikul joo üks tass sooja veega 1 spl. meega.Ma ei usu eriti, et keedukala keelatud oleks.
Selge, siiamaani olengi põhiliselt kaera ja tatraputru söönud!
Aitähh
LaurL
MemberMul oli talvel kõhugripp, töölt puudusin 2 päeva, siis sai tööle tagasi minna. Samas andis vähemalt 2 nädalat pärast tunda. Söögiisu eriti polnud, toidulõhnad ärritasid, auto- ja bussisõit ajasid iiveldama, kõhus keeras jne. Sai tehtud üks Linex Forte kuur, mul aitas. Aga eks arst oskab paremini soovitada.Mul samad tunnused , aga point ongi selles et sinna järgmise arsti juurde ( gastroenteroloogile ) alles 2 nädala pärast esimene aeg.
LaurL
MemberPalju õnne!
LaurL
MemberSeeriate kordused hoia max 6 peal. Jõuad 6tk teha siis lükka raskust juurde. Samas see igaühel individuaalne. Mul igatahes niimoodi areng toimub. Olen proovinud ka 10-12 kordust kaks kuud järjest, aga raskused ei suurenenud tilkagi.Tehes kuni 6 kordust siis kasvatad jõudu!
LaurL
MemberKui peale trenni süüa koheselt valgurikas ja süsivesikute rikas toit siis ei ole ka vaja peale trenni võtta proteiinisheiki ?
Ei viitsind uut teemat selllepärast postitada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaurL
Membersee koeraga oli haige!
LaurL
MemberTelliks OKSJONIT!
Mis toibub ? Miks oksjonit ei toimu ? juba 2 nädalat
-
AutorPostitused