laurigp
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
laurigp
MemberTõsi. Indrek Otsuse sõnul pole toidulisandeil erilist vajadust, kui nädalane treeninghulk on alla 10h.Tänan tähelepanu eest!
Olen veendunud, et ükski siin foorumis olijatest ei tee nädalas üle 10h trenni nädalas. See teeks iga päev 1,5h päevas. Sel juhul ei peaks keegi toidulisandeid ostama ja tarbima.
laurigp
MemberTai Kane oma, seda pidid ka paljud profid sööma.
laurigp
MemberFlexit Liquid ja Joint+ on üsna head. Arthrostop on mõeldud pensionäridele mitte treenivale sportlasele.
laurigp
MemberKui tunned et jõuad teha rohkem, siis võid ju lisada.Vaevalt sa hetkel 100% endast annad.
laurigp
Membersest ma olen teisi proovinud.. proteiini ja kreatiini, Kui midagi ei proovi siis ei saa kunagi teada mis värk on, ma tean niipalju et need peaks head olema,aga mai tea täpselt kuidas need asjad toimivad või mis nad on täpselt,,, Sellepärast küsingi siin aga nagu näha siis teie ka ei tea sellest asjast midagi!Oled proovinud proteiini ja ütled, et see ei mõju!!! Sa mees tead ka üldse mida sa räägid? Proteiin on ainuke ehitusmaterjal, millest peaks su lihas üldse kasvama. Kas sa arvad, et purgi peal on kirjas ANABOLIC, et siis hakkab su keha tormiliselt kasvama? Eksid mees, tugevalt eksid. Tee tugevalt trenni, söö õigesti, peale trenni kasuta kindlasti proteiini+süsikad – kui seda reziimi suudad aastaid kannatada, siis hakkad ka tulemusi nägema.
laurigp
MemberJah saan aru kuidas võtta tuleb aga mul pole sellest toodest aimugi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. On see hea või halb , hind oli pea 1000 kr iirimaal, sellejärgi peaks hea olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa hindad tooteid hinna järgi? Esmalt ikka uuri mida sa ostad ja siis alles osta.
laurigp
MemberVahet pole kumba võtad, mõlemad on sama head.Head nad on mõlemad, aga neid tuleks siiski kasutada eri aegadel.
laurigp
MemberPeale trenni ikka Dextroga. Kiire süsikas, mida just vaja peale trenni.
laurigp
MemberMul kiidab äi kah asja taevani…et haiseb küll, aga väga efektiive pidi olema (ka seljavalu puhul just, teisi kommentaare pole kuulnud)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pidavat suhteliselt kallis olema, aga kuna suur pudel, siis ka jätkub kauaks. Hipodroomi poest saab osta ja näiteks uues Rocca al Mare Prismas on ka.Oskad sa täpsemalt öelda, kus Rocca al Mares seda müüakse. Ei leidnud kuskilt.
laurigp
MemberÕigel pulsiga käimine on minu jaoks kõige parem rasvapõletus. Põlved jäävad ka terveks.
laurigp
MemberOlin 65kg ja surusin 90kg
-
AutorPostitused