Lauri848
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lauri848
MemberEnesetunde järgi.Ei tohiks midagi hullu olla,kui nõrk olla ei ole.Välitingimustes ära just midagi tee igatahes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lauri848
MemberSiinsete meeste unistuste koer
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peremees ja koer peavad ikka sarnased olema.
Lauri848
MemberSiiski Sony Ericsson.Olen omanud mitmeid ja väga rahul.Mõndadel mudelitel võib ainult korpuste üle kurta.Isiklikult olen küll tähele pannud,et Nokiatel rohkem probleeme softiga
Lauri848
MemberVõid ka osta looduslike unetablette.Ütleks, et aitab küll,aga kõik on ikkagist harjutamise asi.Kui oled harjunud kell 1 magama minema,siis on tõesti raske järsku 10 magama minna,vähehaaval aina varem magama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas on mul kahel paberilehel lõdvestusharjutused,mis samuti kergendavad magamajäämist,kui neid enne magamajäämist teha.Kui huvi võin üles laadida.
detsember 22, 2009 at 9:10 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 22. detsembril Creatine UltraLife ilt. #244391Lauri848
Member100
Lauri848
MemberMuna sa pubruga ei asenda.
Pihvi asemele proovi ka midagi toitvamat saada.Peale trenni võta banaan ja mõni valgurikas piimatoode näiteks.
Lauri848
Member700
Lauri848
Member4+ liitrit siidrit.Maitse loeb!
ja täitsa rahul omadega
Lauri848
MemberToitumiskava!Kasulikum ka Fitness.ee-le
Lauri848
MemberTänan.Jätan kindlasti kahe kõrva vahele
Lauri848
MemberMa pole kunagi vitamiinidel erilist mõju märganud.Ostsin samuti Spektrum energy Q10,kuna väsimus annab tunda viimasel ajal.
Kellelgi veel Q10 kogemusi?
Lauri848
MemberKui seal magada imekombel õnnestuks,ärkaks varsti ikkagi õuduka peale üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lauri848
Member1660
Lauri848
Member1000
Lauri848
Member11 ja 17 vahele peaksid veel kindlasti midagi lisama.Valku tundub vähevõitu
AutorPostitused