lauri61
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lauri61
MemberJa ongi tulemus käes, põlve on valus liigutada. Kas see läheb ise üle või vaja arstile ka näidata? Mitu päeva peaks puhkust tegema jooksmisega?
lauri61
MemberPulsi ma ei mõõda, aga jooksen sellises tempos, et mõnus on endal. Keskmiselt 75 min jooksen. Kas sellest ei ole siis rohkem kasu kui 45 min jooksust?
lauri61
MemberFoorumi kategooria on ju kulturism ja FITNESS
lauri61
MemberTegelt asi selline, et olen paar kuud vahelduva eduga jooksun mindi 7km, kaks või kolm korda nädalas. Tulemusi aga pole näha. Nüüd olen 4 päeva järjest jooksnud 10km, kas jätkan samas vaimus, või pean vahepeal puhkuse tegema.
lauri61
MemberKust ma saan seda?
lauri61
MemberKuidas kõhulihaseid sisse poole pingutatakse?
lauri61
MemberKus seda imejooki tallinnas kesklinnas osta saaks? Ma järgmine nädal satun tallinna, pole kohalik.
lauri61
MemberMa oma arust ei söö midagi eriti rasvast, ega ka eriti palju.
lauri61
MemberMul ei ole pulssi mõõta millegagi, aga kas rasvade põletamiseks on parem joosta natukene kiiremini ja lühemat distantsi või aeglaselt ja pikemat?
lauri61
MemberJooksen 5x nädalas 5km ja pärast jooksu teen kätekõverduste ja kõhulihaste seeriaid. Kui päeval käin jõusaalis, kas siis õhtul jooksmast tulles jätan kätekõverdused ja kõhulihased ära, et lihased taastuks? Või ei tee liigne trenn liiga?
lauri61
Membermis see aeroobne on?
-
AutorPostitused