lauren
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lauren
MemberKaerahelbepudrul pole häda midagi, nämm.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lauren
MemberAga rattaga sõitmas võiksid ju ka käia, muidugi, kui vaba aega üle jääb. Nt. 2 korda päevas, või isegi 4
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Edu!
lauren
MemberTeema on suhteliselt vana, kuid vaatasin millalgi “Totaalset muutumist” ja seal oli üks nuudlike, kellele see jõusaali äss massi kasvatas, mäletan selgelt, et sel juhul peab sööma kaerahelbe putru, banaani jogurtit jms. Ja oli ka kaadreid, kuidas see nuudel sõi ja sõi ja lihas muudkui kasvas, jõusaalis loomulikult
lauren
MemberStress?
Sa võid ju apteegist Hea Une Tee’d osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Pakendi peal on kirjas, kuidas toimida, kui ei aita, osta Unemati! 
lauren
MemberSellest olen teadlik, et igale on vaja eraldi jne. Ma lihtsalt ei oska õigesti süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , Jasmiini pani mulle siia suurepärase näite, mille põhjal normaalselt toituda! Alehopp, jihhaaaa! 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõudmine on tõepoolest fantastiline spordiala, mm.
lauren
MemberMul käis ka mingi selline ragin, või selline plõks, arvatavasti sellest, et polnud korralikult soojaks tehtud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nooo, seda juhtub harva, väikse soojendusega pole midagi peale hakata, seda teab igaüks ju 
lauren
MemberMe oleme enam-vähem samas olukorras, mina võitlen selle saatanasigitisega juba kolmandat aastat, mingit tolku pole!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks ma ise olen ka natuke süüdi
..Võta end kokku, küll hakkama saad. Ega nädalaga ei kao kuskile. Edu.
lauren
Memberoi jah, mina just olen märganud, et sellised “lõdvad” naiskad lähevad peale, kellel sangad ripuvad ja kõht ripub! aga see pilt, mis siin üleval on, vot selline naine on kena! võiks natuke tagasihoidlikumad lihased olla
lauren
Memberhm, ma ei sooviks imelik tunduda, kuid ostsin kaks aastat tagasi speedo ujukad; bokserilaadsed püksid ja ülaosa meenutab spordirinnahoidjat. no, paar korda käisin ujulas, see ülaosa jäi selga, ja siiani kasutan seda spordirinnahoidjana! sest see on tõsiselt mugav, nt. ostsin sportlandist fila spets-spordika, tiss ei püsi paigal, niiet jah
lauren
Membermine käba-käba tööle, terve suve rügad, ajad varanduse kokku ja saadki kallimasse jõusaali
lauren
Memberossa mats! hakkamegi kõik nüüd puljongit kurgust alla valama
lauren
Memberkui sa niisama kodus-istuja oled, kes avastas, et kõht on korrast ära, siis jah võiks iga kolme päeva tagant teha. kui aga oled trenni-inimene, siis loogiline, et rohkem ja tihedamini
lauren
Membernonoh, äkki aitab sind t-market

seal pole küll arvatavasti kvaliteetne, kuid, kui raha napib..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)