LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 14, 2010 at 8:31 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #255999
LauraL
MemberLaskesuusatamine: Pühapäev 14.Veebruar
21.15 Meeste 10 km
Indrek Tobreluts 45
Kauri Kõiv 76
Roland Lessing 40
Martten Kaldvee 69
veebruar 13, 2010 at 3:40 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #255955LauraL
MemberLaskesuusatamine: Laupäev 13.Veebruar
23.00 Naiste 7,5 km
Eveli Saue 32.
Kadri Lehtla 63.
Kristel Viigipuu 74.
Sirli Hanni 78.
LauraL
MemberVäga äge võistlus oli! Põnevust jätkus lõpusurumisteni!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
MemberKes see fanclub huvitav on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina oled ju fanclubi esimees, nii et peaksid teadma paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
MemberHomme kohal koos fännklaabiga
MemberNomaitia, liiga valus oli vaadata.
See inimseloom on ikka vahel väga rumal, et üldse sellised ideed tulevad
MemberPärast hommikust trenni on päev otsa hoopis mõnusam tunne olla ja õhtul tuleb uni kohe väga hästi.Võib mõnusam olla küll, aga kui eelmine aasta sai mõned korrad hommikul kell 07.30 bodypumpis käidud ja siis loengusse mindud, olin koolis 11ks totaalselt kustunud, hea et laua taga magama ei jäänud. Enam ei meeldi hommikul käia.
MemberTäiesti nõus.Noid kiirlangetajaid tahaks nii 2-3 aasta pärast näha,et mis värk siis on,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei julge ette kujutadagi, milline võib nahk peale 50% keharaskuse kaotamist välja näha

LauraL
MemberTõin siis võrdluseks USA eelmise hooaja võitjad:
Danny: algkaal: 195kg, lõppkaal: 86kg, erinevus: 108kg
Rebecca: algkaal: 126kg, lõppkaal: 63kg, erinevus: 63kg
Aga peaks ka mainima, et seal sai 1. koht 250 000 dollarit ja suurim kodus kaotaja 100 000 dollarit.
LauraL
MemberPigem olla soojemalt riides kui õhukeselt, olen ise päris mitu korda trennis külma saanud, sest alati on kuskil saali nurgas salakaval tuuletõmbus või ventilatsioon. Nüüd olen targem: pikad püksid ja dressipluus peal
MemberSuured õnnesoovid ka minu poolt!
LauraL
MemberUSA oma on jah parem!Ja Andruse ülbe jutt treeneriga ajas ikka harja punaseks
LauraL
MemberMinu meelest on see täitsa jabur saade. Huvi pärast vaatasin ka netist USA versiooni, mis erines TV3 omast tohutult. Seal on kõigil motivatsioon laes ja pingutavad nii mis kole, aga Eesti omas ainult hädaldavad ja teevad koni
LauraL
MemberNo kann oli plastmassist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
MemberIse ostsin paar aastat tagasi blenderi, mis on klaasist. Hind oli ligi 900 krooni, kallim kui plastikust, aga ei kurda, täidab oma ülesannet hästi.
AutorPostitused