LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LauraL
Memberväga hea aga kuidagi peaks natu muutma, et vahetada rasva ja süsivesikute % ära! Siit ka küsimus,et kas keegi on teinud omletti ainult munavalgetest??See on siis juba nagu sefiir
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
MemberMina tegin eile õhtusöögiks omletti:
3 muna
roheline sibul
2 tomatit (tükeldatud)
sool, sibulapulber, Cayanne´i pipar
peale merevaiku
oli hea
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5747Ise ei tea kas töötavad aga proovida võid ja veel õlad viib taha poole selja ja õlatagaosa treening
Selle onu videod on netis täitsa olemas: rühi parandamine
Tegin ise ka neid nii huvi pärast nädalakese. Aga need harjutused on tegelikult väga lihtsad ja efektiivsed. Mõju andis kiiresti end tunda. Peaks uuesti võimlema hakkama
MemberEks minu viga siis ole see jah, et söön seda rämpsu sisse vast, neid külmutatuid pizzasi ja snäkke, väga sooja toitu ei tee, pmst võileivad ja niisama siukest toitu mis külmikus on ja õlut tarbin palju.. pmst kindlat söömaaega mul pole, tavaliselt söön aind enne magama minekut kõhu punni ja vsjo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti sa sööd sisse ka normaalsest rohkem e-aineid. Siin on üks artikkel, mis peaks aitama aru saama, miks ei ole pizzad ja igasugused valmissnäkid just kõige parem valik söögilauale:
Klõpsa siia!
veebruar 20, 2010 at 8:40 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257620LauraL
Member62 võistlejat 68-st jõudis finišisse.Kas ei peaks mitte Kristina ja Kaija kohtade arvestamisel ENNUSTUSVÕISTLUSEL võtma nende kohaks 63.???
Ja mis siis kui ennustan täna meeste sõidus,et keegi katkestab?
Saan õige vastuse eest 0 punkti või ei lähe see vastus arvesse?
Mõtlesin ka tegelikult selle üle ja loogiline oleks küll, et nende katkestamised läheksid arvesse.
veebruar 20, 2010 at 8:11 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257611LauraL
MemberSellist kulminatsiooni poleks küll eile oodanud. Aga ennustustetabel on küll väga “huvitav”
MemberMillest see üldse tekib. Mul pole kordagi elus olnud vistPõiepõletik tekib sageli alakeha alajahtumise tagajärjel, sest see nõrgestab põie kaitsevõimet, nii et bakteritel on kergem sinna elama asuda. Ka pärast külmetust võivad organismi kaitsemehhanismid niipalju nõrgenenud, et ei suuda bakteritele vastu panna.
Meestel veab, nad põevad seda väga harva ja siis ka kergelt.
LauraL
MemberEesmärk: saada katsed loetuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tegelikult võin ju umbes arvata, mis peaks ära küll tulema praeguse seisuga
kükk: 85
surumine: 70
jõutõmme: 100
LauraL
MemberOlen ka ise viimase 4 aasta jooksu selle vastiku haigusega kokku puutunud vist 5 korda. Kõige nõmedam ongi see, et ta kipub tagasi tulema. Esimene kord oli mul kõige hullem: ärkasin öösel üles selle peale, et vappusin külmavärinatest, sai siis kraaditud ning oli 40 palavik. Õnneks sain järgmine päev antibiootikumid peale ja läks ruttu paremaks.
Ega muud saagi teha kui lihtsalt hoida end. Aga kahjuks hakatakse mõtlema jõhvikajookidele ja põieteedele alles siis, kui haigus hakkab endast juba märku andma ja on liiga hilja, et rahvameditsiiniga sest jagu saada (ka minu puhul on nii olnud).
MemberMulle on meeldinud rohkem need artiklid, kus on juttu toitumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need, kus läheb liiga detailseks lihaste eripärasuste kirjeldamiseks ja analüüsiks, olen lihtsalt silmadega üle lasknud.
Aga muidu 5+, et viitsitakse tõlkida/kirjutada, saab targemaks küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 4:11 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257462LauraL
MemberKristiina Šmigun-Vähi-3
Kaija Udras -43
Tatjana Mannima -53
LauraL
MemberJep, mul oli selle lehe avastamine juba eelmine aasta. Sai ikka igasugu isikuid välja mõeldud, aga mõnel üksikul juhul pani puusse ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2010 at 6:32 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257301LauraL
MemberPalju õnne, HEIKI67! See on siis juba 3. võit Revali tiimile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll me oleme hea vaistuga!
veebruar 18, 2010 at 7:06 p.l. in reply to: Oti vormileib – kodus,tööl, lahingus -ei vea kunagi alt! #257233LauraL
MemberOti leib aitab raskel ajal, kui saab Fitshopist ostuga kaasa
MemberKas keegi oskab soovitada selliseid vitamiine/lisandeid, mis väidetavalt aitavad paremini õppida/tähele panna just pingelisel ajal?
Kuskilt on mulle meelde jäänud üks uuring, kus poolele grupile lastele anti kalaõli ning teisele mitte. Need, kes said rasvu rohkem, olid paremate tulemustega.
-
AutorPostitused