LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LauraL
MemberKas eile keegi ettevalmistussaadet ka vaatas???Vaatasin netist, väga tublid poisid! Olen kindlasti ka laupäeaval kohal klubikaaslastele kaasa elamas!
“>LauraL
MemberSa võiks välja tuua need raskused ka, millega arvutasid, siis saaksin ka enam-vähem võrrelda enda mahtusid
LauraL
MemberFilm jooksis ilma viperdusteta
märts 22, 2010 at 7:04 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #262188LauraL
MemberPäris hea, olen ka nüüd mõne Eesti rekordi omanik
märts 21, 2010 at 9:11 e.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261946LauraL
MemberHaah, pildid on oma pealkirjadega vägevad!

LauraL
Memberkavaliha rasva täis?rasvasus kvaliteedi mõõt?
Kui liha ostad, siis tahaks ikka maksimaalselt selle raha eest liha saada, mitte vedelikest tühjaksjooksnud kokkutõmbunud käntsakat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga võibolla mõnele meeldib just selline.
LauraL
MemberLoodan, et see pardiliha on parema kvaliteediga kui Rannamõisa kanaliha, mis oli minu meelest ikka väga rasva täis.
märts 12, 2010 at 9:59 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261026LauraL
MemberÄrge nüüd pabistage selle aluspesu pärast. Ainuke teglik nõue aluspesu kohta on see, et see ei tohi olla lisakilosid andev, tavapesu ja rinnahoidajd ju seda ei ole. Üldjuhul mõtleb IPF nende aluspesude all WPC- s kasutatavaid support briefs´e. Ma natuke kahtlen, kas EMV hakkab keegi sinu aluspesu kontrollima, kui seda ei tehta isegi MM-l. Ausalt öeldes pole keegi kunagi kontrollinud milliseid trussareid keegi trikoo all kannab, kanna mida tahad. Sellist reeglit ei ole, et sa ei tohi oma kintse ära teipida, et trikoo üles ei tuleks, kuigi seda tehakse ja kellegile ette ka ei ole jäänud, ainult sellise mööndusena, et see teibiriba ei tohi trikoo alt välja paista. Kui EMV hakatakse nõudma selliseid asju, küsige näha reeglistikku ja nõudke samuti kõike reeglitpärast tegevus, nt videoülevaadet, kohtunike taset, tehnilist komisjoni, kes vaatab katsed üle kui on apellatsioon jne. EDU. Arvo KaljapulkHuh, tänan, seda ma lootsingi kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
MemberNojah, sellist kulminatsiooni poleks küll osanud oodata. Aga vox populi, nii et vinguda eriti ei tohiks
MemberMulle ka meeldis Lenna kõige rohkem. Rolfi lugu on ka hea, aga lives see ei kõla kohe üldse mitte.
märts 12, 2010 at 4:56 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #260996LauraL
MemberMul on nüüd pesu kohta küsimusi:
Any supportive undergarment is not legal for use in IPF competition. Kas see tähendab, et naistel ei tohi olla tavaline rinnahoidja, vaid siis selline sportlik.
Kuidas naiste aluspükstega on, peavad ka taolised olema nagu eesoleval pildil?
LauraL
MemberMa olen tavaliselt nädalas korra peale aeroobset treeningut üritanud venitada. Kui jalad saan soojaks, siis väikse valuga saab nii parem kui ka parem jalg ees spagaadi maha, aga harkspagaati ma vist ei hakka kunagi tegema, see on liiga julm ning siis peaks vist tihemini hakkama venitama ka.
LauraL
MemberKõige odavam on minu meelest Maximas müüdav tuunikalakonserv, 9.50 maksab vist, 100g-s 26g valku.
LauraL
MemberMul andis keskas füüsikat üks omamoodi mees. Talle meeldis natuke peedistada õpilasi ja demonstreerida oma tarkust. Mäletan, kuidas 10. klassi alguses pidime õppima pähe vektorite liitmise reegli. Kõik õpilased seisid püsti ja siis ükshaaval pidi peast selle õpetajale esitama. Kui tuli viga sisse, istuma ei saanud ja ootasid, kuni klassile tehti ring peale ja tuli uus võimalus. Mingi pool tundi läks ära, kui tunniga sai alustatud.
Ja siis oli üks mõistatus ka: Kuidas mõõta kaevu sügavust ampermeetri ja stopperiga? Natuke aega võttis, aga lahenduse leidsime
MemberKirjand 88
Mata 81
Inka 78
Geo 68 (eelmine päev hakkasin materjale läbi lugema, nii et selle kohta isegi suht ok vist)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused