LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LauraL
MemberEelmine nädal oli Maximas juba värsket redist müügil. Ostsin kaks kimpu, tõsiselt maitsvad olid, sõin nad niisama ära. Eks kunagi võiks mingit retsepti ka proovida.
Aga ei jõua ära oodata, kui ükskord ka muud värsked köögiviljad lettidele jõuavad. Nendest Hispaania maitsetutest tomatitest on küll kopp ees
LauraL
MemberLauraL
MemberHuvitav, mis liiga surumiskitliga tegu on.
LauraL
MemberNii nii kahju
LauraL
MemberOh ei , see oli tüng. 200 on nüüd tagasi
LauraL
MemberMida need trellid nüüd tähendavad? Kas katkestas?
LauraL
MemberMisasja, 2. katse ka ei lugenud
LauraL
MemberJube huvitav, milline raskuste strateegiline muutmine tabelis muudkui käis
LauraL
MemberKahju, 275 ei õnnestunud. Aga suured õnnesoovid Kaidole kolmanda koha puhul!
LauraL
Memberwow, lähebki Tzaby ennustus täide
LauraL
MemberAi kui põnev on
“>LauraL
MemberLink on juba pool tundi lahti ja näpuke valmis refreshima
“>Pöidlad pihku!
LauraL
MemberMinu poolt siis tänasest võistlusest kaks kokkuklopsitud videot!
LauraL
MemberMinul on alati juuksed suhteliselt probleemide vabad olnud. Vahel sügiseti tuleb neid tavalisest rohkem peast, aga see ei häiri, kuna alles jääb ikka suurem hulk, kui välja langeb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis ma olen tähele pannud, on see, et mida tihedamini juukseid pesta, seda hapramaks, nõrgemaks ja kiiremini rasuseks nad muutuvad. Vahepeal pesin juukseid üle päeva, aga nüüd on reziim umbes 2 korda nädalas ning paistavad täitsa normaalsed välja.
Ükskord ostsin Tigi shampooni ja palsami, mis olid vist 1,5l pudelites, no küll olid need vastikud, absoluutselt ei olnud oma raha väärt, juuksed läksid pusasse ja karedad olid ka. Minu usk salongitoodetesse ei ole suur.
Aga neid muna/sinepi jne retsepte ma pole proovinud, olen kergema vastupanu teed läinud ja pudelist valmis toodangu pähe pannud
“>Mäletan, et üks mu sugulane peale lapse saamist höörus peanahka meresoolaga, et juuksekasv suureneks. Aga seda ma ei tea, kas abi sellest oli.
LauraL
MemberNoored
1.Timo Noot 17a.
2.Rainer Neemsalu 16a.
3.Hendrik Ennusaar 17a.
4.Sten Lõhmus 17a
5.Oleg Akunets
Juuniorid -75kg
1.Maksim Zavertailo 19a.
2.Taavi Taros 19a
3.Anton Ostroglazov 19a.
Juuniorid +75kg