LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LauraL
MemberHetkel võistlevate meeste kehakaalud on küll päris ülemise piiri lähedal
LauraL
MemberAi kurja, tasavägine värk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga palju õnne võitjale!
LauraL
MemberFitness naised
1. Natalia Nazarenko – Kiivikas
2. Liisa Otsus
3. Kristina Koroljak
4. Irina Karpjuka
5. Olga Aleksejeva
Fitness mehed
1. Oleg Anissimov
2. Jevgenijs Mihlukovs
3. Algirdas Kubilius
4. Vladislavs Maslo
5. Genadijs Drigo
6. Viktors Šarko
Bodifitness naised
1. Odeta Vaišnoriene
2. Kristina Karaliute
3. Kati Grabbi
4. Vitalya Dmitrieva
5. Olga Škavõš
6. Kristina Jankauskaite
7. Kadi Rõõm
8. Evelina Paukštyte
9. Janika Jürgenson
10. Rita Gurevičiute
Kulturism juuniorid
1.Edward Oks
2.Darius Janušauskas
3.Dmitri Kostitsõn
4.Dmitrijs Sobolevskis
5.Maksim Zavertilo
6.Rytis Janulevičius
7.Miroslav Kolosevski
8.Anton Ostroglasov
Klassikaline kulturism
1.Imre Vähi
2.Janar Rückenberg
3.Donatas Radavicius
4.Vitalijs Perčilo
5.Indrek Viska
6.Mihkel Jakobson
7.Deniss Novgordski
8.Nerijus Rocys
9.Šarūnas Burba
10.Ramunas Grabinskas
Kulturism mehed
1.Ott Kiivikas
2.Darius Buksnaitis
3.Andrei Abrossimov
4.Aivars Visockis
5.Michael Ghaly
6.Argo Vaible
7.Jurijs Ribakovs
LauraL
MemberSuveperioodil ei tohiks selle dieedi pidamine väga suuri raskusi tekitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
Memberhttp://www.postimees.ee/?id=254399
Ma olen nõus selle artikliga. Ei ole just kõige huvitavamad teemad, ainult spordi oma on selline, kus saaks karmimalt kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle need suhte, enesanalüüsi jt teemad ei meeldi, üldjuhul väga vähesed oskavad nendel teemadel midagi uudset kirjutada.
LauraL
MemberMa olen sõnatu
LauraL
MemberSuured õnnesoovid!
LauraL
MemberNäiteks Hesburgeri Megaburger:
1055kcal, 43g valk, 71g rasv, 55g süsivesikud, 2g sool.
LauraL
MemberNeed motivatsioonikõned olid küll päris põhjalikud. Kui endalgi keegi aitaks trennis niimoodi ette valmistuda, oleks tulemused ka kindlasti paremad

Aga need teleturu stiilis reklaamid seal vahepeal ajavad kergelt muigama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
MemberLes Millsi BodyCombati lood on mõnusad trenni tegemise ajaks, see on üks mu lemmikutest:
LauraL
MemberKoolis üks õppejõud Agu Uudelepp rääkis, et selline lodev käepigistus mehe ja naise vahel võib ka seda tähendada, et mees ei pea naist endaga võrdseks.Sellisel juhul pole küll härrasmehega tegu, kui niimoodi oma suhtumist välja näidatakse
MemberMinu meelest on normaalne naiskätt teretada õrnemalt. Kui mees pigistab tugevasti siis jälle hala. Või tahavad siinsed naised end proovile panna, kui tugevat kätt kannatab ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Põhimõtteliselt ma ei tunneta enda jõudu ning mehe kätt teretan ikka mehemoodi(mitte muidugi hambad risti, nagu eelpool mainiti), kuid üldjuhul naise kätte kohtlen õrnemalt, see ei tähenda, et mehel on käsi nagu sült.

Sellega olen täiesti nõus, et naisterahva kätt tuleks õrnemalt suruda, aga osad mehed ei pinguta käe andmisel mitte ühtegi lihast ja kui naine teeks vastu samamoodi, siis oleks sama kui kaks peopesa lihtsalt kokku panna. Minu meelest peaks ikka mingisugunegi pinge mõlema poolt olema.

LauraL
MemberMis siis ikka – ulatagem neilegi meestele terekäsi. Aga mida te märkate? Kas panete tähele, kui lõtv ja vedel on paljude noorsandide käepigistus? Vanasti teadis iga poisslaps, et teist inimest käteldes on mehe käepigistus kindel ja tugev.Minu meelest on lihtsalt kohutav, kui mehe käepigistust pole ollagi. Mõni ulatab oma käe nii õrnalt, nagu ootaks sellele suudlust. Olen surunud mõnda sellist makaron-kätt ja tunne on küll selline olnud, et kohe pigistan katki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohutav.LauraL
MemberAga selle artikli puhul on väga raske aru saada selle eesmärgist.
Pealkiri väidab, et naistele on jõusaalis käimine ok, seda kinnitab ka esimese treeneri seisukoht. Siis teine treener teeb juttu, et naistele piisab väikestest raskustest ja kõige lõpus spordifüsioloogia professor toob välja, mis võib juhtuda naistel, kui hakkavad liiga suuri raskusi tõstma (menstruatsiooni puudumine, luude hõrenemine). Kui spordivõõras naisterahvas loeb selle artikli läbi, siis paratamatult jääb sellest meelde lõpu poole esitatud seisukohad ning äärmuslikud näited, mis võivad juhtuda. Ning artikkel, mis peaks algselt just julgustama naisi mitte raskusi kartma, teeb hoopis vastupidist. Siis pole ime, kui jõusaalis tehaksegi paarikiloste hantlitega, sest kardetakse, mis kõik juhtuda võib, kui …..
Aga see oli kõigest minu arusaamine asjast, mis ei pruugi teiste omaga ühtida
MemberJõusaalis saab Pettineni sõnul rohkem tegelda südame treenimisega, rasvapõletusega, lihaste kasvatamisega, kuid naistel pole suuri raskusi seejuures siiski vaja. Poolekilosest kuni kilosest hantlist treeneri sõnul täiesti piisab.No ma ei tea, millistele naistele see soovitus suunatud on…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused