LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LauraL
MemberSuured õnnesoovid!
LauraL
MemberMa kartsin Reikopi pärast, kui ta kangi sikutas. Selline tunne, et äkki läheb kohe katki
LauraL
MemberJuba nägin ka teda koondise särgis tagaplaanil askeldamas
LauraL
MemberTäna jäi Revalis kaamerasilma ette Ott, kes oma jalgadele armu ei andunud.
LauraL
MemberLaura, kas järgmisel MM-il näeme ka sind võistluspõranda?Hehee, Pilzenis tuli küll kerge isu võistluse järele. Kahjuks on mul praegu juuniorite viimane aasta käisil, nii et siis tuleb juba naistes võistleda, kus on konkurents kindlasti veelgi tugevam.
??:”>LauraL
MemberLauraL
MemberLauraL
MemberLaura, tegelt tahaks neid teisi katseid ka näha, kui viitsid üles panna. Sealt on rohkem näha ja õppida.Ma praegu enam vist ei jõua, lähen kohe tõmbe soojendusele.
Aga Eestis siis kõigil pöidlad pihku!
MemberLäks kahjuks jah nii, et kirjas ainult algraskus. Lavataga sai 5kg võrra vähendatud, et olla 110% kindel. Nii teisel kui ka kolmandal katsel Siimul oli jõudu küll, aga lõpus tulid väiksed tagasivajumised.
Surub F6-ga.
Siin siis õnnestunud katse video:
LauraL
MemberNonii, värske video ka
MemberLauraL
MemberLauraL
MemberKuulge, mis värk Jürgensteiniga on? Ta enne võistles -56kg ja nüüd on äkki -110kg.No ma olen suht kindel, et mingi hetk võib ta nime leida ka +125
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on asi selles, et kuna teda Tsehhi ei tulnud, siis automaatselt liigub ta nimi kategoorias edasi.
Aga meil on hommikusöök kõhus, pakime asjad kokku ja siis ootab Siimu kaalumine ja varustuse kontroll, mis on väga karm. Kõik t-särgid on senini suure põhjalikkusega üle vaadatud, et ei oleks võõraid logosid.
Arvatavasti tuleb +125 kategooria kõige ulmelisem, kuna seal nii mõnigi mees kükib üle 400 ja surub üle 300kg. Suured mehed – suured numbrid
??:”>Siimuke, on aeg ärgata!
LauraL
MemberKahjuks Elari kükikatseid ei näinud ning seetõttu on videos ainult surumine ja tõmme.
LauraL
MemberAlex “ühe-minuti-rekordimehe” Rausi võistluspäev
AutorPostitused