LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LauraL
Memberoktoober 19, 2011 at 6:09 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318137LauraL
MemberMarti Taru 4
Imre Vähi 1 + ABS 2
Rain Kuusnõmm 3
Raigo Kuusnõmm 1 + ABS 3
Ott Kiivikas 1 + ABS 2
oktoober 18, 2011 at 7:37 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #318126LauraL
MemberVaatasin oma elu esimesed Tallinna TV minutid ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahju, et ei olnud videos Natalia ja Olegi kavasid, aga vähemalt Ott rääkis huvitavalt.
PS! Ott on näost ikka täitsa kokku kuivanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2011 at 5:04 p.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317888LauraL
MemberLihtsalt fantastiline! Suured õnnitlused kuldsele triole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 7:48 e.l. in reply to: IFBB Women’s World Championships 2011 – selgusid dopingutulemused #317353LauraL
MemberSüdamest loodan, et tuleb koju 2 kuldset medalit, aga põnevuse mõttes panen ennustuseks natuke teised kohad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natalia 2
Oleg 2
LauraL
MemberKas MM-i nännile lisandub ka klubikaardi soodustus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2011 at 6:01 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #315211LauraL
MemberMina ei allunud provokatsioonidele ja ei teinud hommikuvõimlemist kaasa
september 29, 2011 at 10:00 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #315093LauraL
MemberHomme oleme Olegiga hommikutelevisioonis orienteeruvalt 7.35 – seega kes üleval on see vaadaku.Mu äratuskell on tavaliselt 7.35. Eks peab siis kohe esimese asjana telku sisse lülitama, sest seda maha küll ei tahaks magada
LauraL
MemberAilelt väga ōige tähelepanek
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “naabri muru on alati parem”
Ise olen hetkel Arcticus saunatamas… Niii hea.
Jooks sai tehtud- vapustav ma ütlen, super! Eriti kui on, kellega koos joosta- mitte kōrvuti aga koos starti minna ja pärast muljetada. Kallis kallimaga sai siis täna joostud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Kahjuks ma ei näinud Laurat, tuttavaid aga leidus küll nii rajal kui ka raja ääres.Ise siis lōpetasin ajaga 56:01. Üleüldine koht 2148/7617 ja enda vanuseklassis 31/356 (NN sünd. 1989-1991 (k.a)). Kas olen rahul- ilmselgelt jaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadates su aega, siis olid mu eest jõudnud kõvasti eest ära silgata. Väga hea aeg igatahes, tahaks ka kunagi alla tunni ära joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
MemberPōlved korda ja jooksma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-SEB Tallinna Maratonilt
Jep, sama siin!
Rajal näeme, edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LauraL
Member1) Jay Cutler
2) Kai Greene
3) Ronny Rockel
4) Dennis Wolf
5) Phil Heath
6) Dexter Jackson
7) Victor Martinez
Hideta Yamagishi9) Robert Burneika
10) Robert Piotrkowicz
LauraL
MemberTäielik Värska Originaali fänn
LauraL
MemberJõusaali- ja fitnesspaketiga peaks saama 2x sisse-välja käia ning fitnesspaketiga ka kaks rühmatrenni päeva jooksul.
(Loodan, et mälu ei peta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )LauraL
MemberSuured tänud minu poolt ka vahvatele sünnipäevameestele
“>Võistlus oli nii meeste kui ka naiste arvestuses väga põnev. Eks ma pean edaspidi nooleviset harjutama hakkama, kuna seal kaotasin oma eduseisu

LauraL
MemberAutorPostitused