LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LauraL
MemberKim-Raino Rølvåg -74kg
Surumise kuldmedal tulemusega 222,5kg
Video link:
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151783146558918&set=vb.205297427527&type=2&theater
LauraL
MemberOlech Jaroslaw MR kükk 367,5kg
LauraL
MemberLauraL
MemberLauraL
MemberLauraL
MemberEestlased võistlustules:
Marianna Bogdanova- kolmapäeval kell 15.00
Margus Silbaum- neljapäeval kell 14.30
Elar Kraav- laupäeval kell 12.00
Grupid ja tulemused:
november 5, 2013 at 8:51 e.l. in reply to: IFBB Men´s world CC 2013 Morrocco: Tänase Postimehe artikkel #353042LauraL
MemberSee ei ole Kalevi vaheladu Marokos, vaid kaasa tellitud šokolaadid eri delegaatidele….kes said eesti sokolaadist maitse suhu
Meie Eesti šoksi-muulad Aafrikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2013 at 4:56 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #352478LauraL
MemberTäna sai siis käidud trennis vahelduse mõttes Spartas, kus oli lahtiste uste päev ja aeroobikakuninganna valimine.
Saalis sai tehtud surumist (kang oli varajase kellaaja kohta ikka mega raske
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), triitsepsi ja õlga.Mõned harjutused ka videos:
Pärast trenni vaatasime võistlust ka, mis oli meelelahutusliku poole pealt väga hea. Nägime kõvasti kargamist ja igasuguseid põnevaid esinejaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2013 at 9:37 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #352402LauraL
MemberKui muidu mulle sellised valgurikkad asendustooted nagu pudding jne on meeldinud, täites oma eesmärki väga hästi siis need krõpsude kõik 3 maitset on isiklikult küll suht suur pettumus olnud.
Ma küll ütleksin, et need krõpsud on maitsvad. Selge see, et nad ei saagi maitseda samamoodi nagu need megarasvased ja -soolased Laysid/Estrellad, aga tervislikkus kaalub selle iga kell üle. Kinos oli igatahes neid parem mugida kui popcorni
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2013 at 6:02 e.l. in reply to: IFBB Junior & Masters World Championships 2013 – Kristina ja Endla MM hõbedad! #352297LauraL
MemberSuured õnnesoovid!
oktoober 20, 2013 at 4:49 p.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #351884LauraL
Memberoktoober 19, 2013 at 1:52 p.l. in reply to: IFBB Nordic Championships 2013 – Eesti sportlased puhtad! #351804LauraL
MemberSuper, Egle!!! Palju õnne Sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2013 at 6:19 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #351455LauraL
MemberMa siin omas mullis mõtlesin juba kaalukategooria peale
, siis sain aru, et kang hoopis..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tublid olite!Vot see oleks vaatepilt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 14, 2013 at 6:14 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #351453LauraL
MemberNii, võtan kokku ka laupäevase EMV lamades surumises.
Lõpuks suutsin teha ära ka kaaluklassi vahetuse ning võistlesin -72kg. Aega võttis, aga asja sai
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Surumise trennid läksid enne võistlust päris hästi ja stabiilselt. Veel viimane trenn tuli planeeritav algraskus 95kg ja teine katse väga veenvalt. Eemärgiks oli siis teha teise katsega uus Eesti rekord surudes vähemalt 100,5kg (vajadusel ka rohkem sõltuvalt konkurentidest).
Kaalumisel oli mu kaal vaid 71,15kg, Sõin küll paar päeva enne võistlust korralikult, aga ikkagi kaal kukkus viimase ööga palju.
Nähes teiste algraskusi oli selge, et iga absoluudi koha eest tuleb võidelda ning valida katsed targalt. Algraskuse järgi oleks mul olnud kõige suuremad wilksid, siis kohe Eli ja kolmandana Johanna. Teades, et suure tõenäosusega tuleb Elil teine katse -63kg uus rekord 90,5kg, pean teiseks katseks panema peale 101,5kg.
Aga esimene surumise ring oli ikka paras draama küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi meist kolmest ei saanud algraskust kirja. Mina surusin viimasena (sain raskuse üles, aga korraks vajus kang tagasi), kui katselt tulin oli närv kergelt must. Artur küsis, mis teeme, otsustasime et paneme teiseks katseks uue rekordi 100,5kg, kuna teised jätsid oma raskused samaks, siis oleks mul ära surudes hea kontroll olemas.Teisel ringil said kõik kirja oma katsed.Kolmandal ringil surus esimesena Eli, kes ei saanud kirja, siis läks Johanna teda püüdma ning sai absis teise koha. Kuna Eli ära ei surunud, oli mu võit kindel ning otsustasin minna isiklikku wilksi suruma, selleks tellisin 102,0kg, mis oleks ühtlasi olnud ka üle 100 wilksi. Kang oli käes väga kerge, aga kahjuks tuli tagumik korraks lahti ning kirja ei saanud.
Mu tunded selle võistluse kohta on natuke segased. Olen väga rõõmus küll, kuna sain esimest korda EMV absoluudi võidu, aga natuke ikka kripeldab, et sain ainult ühe katse kirja, kuigi tean, et oleksin olnud võimeline rohkem suruma. Tore oli ka see, et võrreldes eelmise aastaga on tase päris palju tõusnud, loodetavasti juba lähiajal tuleb uusi liikmeid 100kg klubisse juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa, sellist pingelangust ma ei taha enam kunagi tunda, mis oli peale 2. katse kirjasaamist, 5 minutit värisesin ja üleni oli kananahk peal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tänusõnad ka Fitness.ee toetusele, Reval-Spordile ning Revali teamile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilt naiste absoluudist ka koos mu karmi treeneriga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna sai testitud ka Revali veekeskust, no ikka väga lux värk, nüüd ei tohiks enam taastumisega küll probleeme olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2013 at 3:34 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises 2013 – tulemused #351251LauraL
Member -
AutorPostitused