Laura89
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura89
MemberLihtsalt elu elades ei ole lihaseid juurde tulnud, olen kogu aeg spordiga tegelenud. Aga lihtsalt ükskord tuleb tahtmine olla tagasi pigem väga sale, nagu momendil. Vähe lihaseid võib muidugi jääda, lihtsalt käsi tahaks eelkõige vähemaks. Ma ei ütlegi, et oleks näha, et ma jõujunn, pigem vastupidi, arvatakse, et ma ikka peenike, aga ise peab ka rahul olema, mitte sellega, mis teised ütlevad. Niiet käsi vähemaks:D
Laura89
MemberJah, Kass on minu jaoks kindlasti naiselikum. Igaühel omad vaatenurgad.
Laura89
MemberSelle kumeruse häirimise all mõtlesin ikka seda, kui lihas paistab. Ära kõike ka nori, kasutajapildil minu silmis ei ole sa ka just naiselik

Laura89
Member
kohe satuvad kõik hoogu. Minu arust on need siia üles pandud pildid kõik jubedad ja mitte väga naiselikud. Pole väitnudki, et kondibukett olla tahan, aga biitsepsiga naine ka mitte. Kui on saledad jalad, ei pea ka kann olema rippus, nagu 1 väitis. Pigem on saledad jalad ja väike ilus kann.
Las see jääda igaühe oma otsustada, kes kuhu lihaseid tahab. Ei pea kõik siin ühel arvamusel olema, nii olekski igav. Aga kui valida nüüd nende naiste vahel, kes piltidel ja näiteks samamoodi kenadel, aga modellikehaga naiste vahel, siis mina eelistaksin kindlasti viimast. Keha on siinsetel piltidel ikka mehelik, riiete all ei taha mõeldagi, missugune see tundub.Laura89
MemberLiiga lihastes minu jaoks. Mõnele naisele võibolla meeldib olla mehine aga mulle meeldiksid ikkagi naiselikud käed, seega lihtsad peenikesed ilma väiksemate mägedetagi. Kui varem olen olnud lihtsalt sale, siis nüüd on hakanud isegi väike kumerus jalal häirima. Pekki ei ole kätel nüüd küll kindlasti ja küsimus oligi lihtsalt, kuidas väiksemaks saada, iseasi kui suured nad on. Siin foorumis hakatakse ikka kohe norima. Väike lihas ei ole hullu muidugi, aga kui on võimalik olla lihtsalt peenikesekäeline(kõlab hästi), siis eelistaksin kindlasti! seda.
-
AutorPostitused