Skip to main content

laura01

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: HERBALIFE tooted #125261
    laura01
    Member

mõne tuhande krooniga sa ei tee midagi seal..ja see on inimese enda mjure….kui ongi kilpnääre,siis on oma viga see,et ta pole teadlik sellest…herbalife on hea asi ja sina ei oska seda nimegi ytelda siis ei tea sa mitte sittagi sellest!!!

in reply to: HERBALIFE tooted #125207
    laura01
    Member

vot see herbalife on yks vägahea asi….kes seda taga kiruvad ja halvaks kiidavad,ei tea mitte tuhkagi sellest..nad pole lihtsalt proovinud seda,kuna neil pole raha selle jaoks,kuna see on kallis kraam!.või siis ainult kuulujuttudest saavad infot..!minu mehe ema tegeleb sellega ja tarbin ka ise seda…kokteilijooki…(muidugi on olemas veel joogid ja tabletid ka,kuid neid ma ei tarvitanud)…tarbisin seda kõvasti raseduse aegu ja lapsuke on terve kui ponks ja kaalus syndides pea 4kg…ja mu mehe õde..ka tema tarbib ja lapsuke kaalus ka pea 4kg…võtsin ise ka kaalust maha sellega nati,kuigi ma pole paksuke:) sain palju vitamiine sealt ja enesetunne on ka kohe parem…

niiet,kes sellest midagi ei tea ja pole proovinud,siis tõesti, pange oma suud kinni!ja kui te oletegi mõne korra proovinud,siis sellest yhest korrast te küll midagi ei saa…

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)