Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
Memberma ei tahaks kokku arvutada, summad liiga suured
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kätte jah ei jää midagi, seega päris palju

Laura Reisalu
MemberKulla laps. Enne tehakse kuskus ja siis broilersiia käib juurde veel 1 sibul,
Sibul hakitakse praetakse ja praetakse supilusukatäie võiga klaasjaks (NB! suurel kuumusel)
Kana viilutatakse mitte risti vaid piki fileed. Kui juba on otsustatud kuskusi kasuks tuleks raputada peale pisut-pisut safranit
üks küüs väga peeneks hakitud küüslauku, mis lisatakse koos basiilikaga (mitte hakitud aga peeneks rebitud lehtedega) ehk umbes 1 minut enne tulelt võtmist
NB! Paprikast tuleb palju vedelikku kui kaua praadida. Parem jätta Wok laadselt krõmsuks. Seepärast soovitatakse paprika lõigata ristipidi rõngasteks ja siis poolitada.
Tänan, et lisainfot oled üles pannud. Mina tõlkisin retsepti ja panin üles. Usun, et sinu lisaifoga tuleb roog väga maitsev ja kui aega saan teen endalegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
Memberma venitan alati peale trenni:)
umbes 5-15 minutit
Laura Reisalu
MemberMinule meeldib rullikatega rohkem sõita kui joosta. Kuna ei koorma nii oma põlvi.
Jälgin pulsikellalt pulssi ja kasutan kiivrit ning põlvekaitsmeid.
Laura Reisalu
MemberMina tegin ka Kiisumiisu kooki. Lihtsalt super maitsev!!! Minu kiidusõnad ja tänud retsepti eest.
Laura Reisalu
MemberIkka leib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberMinu jaoks oli maitse liiga magus. Jään siiski fatburnerit edasi jooma.
Laura Reisalu
MemberNaisterahvana arvan, et treenitud naised on kõik ilusad.
Eesti naised treenivad tublisti ja näevad ka head välja! Hoopis mehed võiks mõelda rohkem treeningutele. Mehed võiks teleka eest ka jõusaali jõuda või mõne peo vahele jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberMina tegin ka vana- aasta õhtuks ja mulle väga maitses. Oli tipp- topp retsept
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberKanasalat: 45 kcal – 11g süsivesikuid, 1g proteiini, 0g rasvaKoostisained:
1 l purustatud valget kapsast
½ kollast sibulat
1 dl rasvatut majoneesi
2 spl sidruni mahla
1-2 pärlsibulat
Maitse järgi soola, pipart
Mis imepõhjusel seda asja KANAsalatiks kutsutakse?
Tänan tähelepanu eest! Minu näpuviga kapsa asemel olin kirjutanud kana. Veelkord vabandan väga eksituse eest!
Laura Reisalu
Member1 dl rasvatut majoneesiKust huvitavast kohast seda keemiat osta saaks ???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda päris 0% rasvaga Eestis veele ei ole aga väga madala % sisaldusega on olemas küll, kuid vähesed kohad müüvad
Laura Reisalu
MemberPalun- palun
Laura Reisalu
MemberTundub täitsa isuäratav! Aitähh hea idee eest
Laura Reisalu
MemberMõnus ja lihtne retsept.Aga kust kooritud krevette võiks leida? Kas Selveris on neid müügil? Kui on, siis mis kujul?
Suuremates toidupoodides peaks olema neid müügil.
Laura Reisalu
MemberRukkijahu küpsised
Koostisained: (kogused on ühele inimesele)
150 gr jämedat rukkijahu
150 gr rukki- või nisu püüli
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl soola
1-2 tl suhkrut
100 gr margariini
1/2 kl külma piima
Valmistamine:
Sega kuivained kausis, lisa pehme rasvaine ja piim ning sega siledaks taignaks.
Taignat lase veidi aega külmas kohas seista, rulli siis õhukeseks. Torka kahvliga täkked sisse ja lõika (taignarattaga) neljakandilisteks küpsisteks.
Küpsised pane määritud plaadile ja küpseta keskmise kuumusega ahjus kollakaspruuniks.
AutorPostitused