Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberPalju palju õnne ka minu poolt!
Laura Reisalu
MemberSuper koht! Väga maitsvad toidud.
Laura Reisalu
MemberKõige parema info toitumise kohta saad, kui lased tellid konkreetselt sinule koostatud toitumiskava. Siin netilehel on võimalik tuntud spetsialistidelt seda tellida. Kavasid koostavad Marek Morozov, Ott Kiivikas ja Argo Ader.
Jõudu!
Laura Reisalu
MemberKas osab keegi õelda millal tuleb juurde BSN Nitrix-t??Lähiajal on ta taas poes müügil.
Laura Reisalu
MemberKavaga läheb natukene aega. Kui maili aadress on õige, siis peaks ka oti kiri ilusti kohale jõudma. Ta saadab sulle kirja.
Jõudu!
Laura Reisalu
Memberahhh ok. siis voiks ju metani kah sinna lisada et oleks rohkem effekti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju asju võib ju lisada. Tuleks ikka natukene mõelda:)
Laura Reisalu
Member2 mõõtlusikatäit peale trenni. Hea segada koos taastajaga, millel kõrge proteiini sisaldus. No1, Whey 3, Whey + jne.
Laura Reisalu
MemberNo1 peaks taas saadaval olema alates teisipäevast või kolmapäevast. Kuid Fasti keratiin 300g on juba praegu saadaval.
Laura Reisalu
MemberNitrix (360) on hetkel otsas. Varsti aga jälle saadaval ja ka Syntha-6. Hetkel on täieati olemas Nitrix- 180
Laura Reisalu
MemberKalorite hulka ma ei tea.Kui ma sõidan siis higi ikka lahti. Aga ma olen nii ja naa proovinud, kord kiiremini kord aeglasemalt.Aga jah, mis ma ikka pinnin, ega siin kaugjuhtimise teel midagi teha ei anna.
Siit aga järgmine küsimus, olen mõelnud, et laseks omale mingi toitumis ja treeningprogrammi teha. Kas ma olen õigesti aru saanud, et see maksab 600.-. Ja kes seda teha võiks? Tea kas , keegi siin saadaolevatest treeneritest viitsib mingi naiste kaalulangetamisprobleemidega tegeleda? Ja tegelikult on nii, et ma ei ole mingi “rannahooaegtulekul” üritaja vaid ikka aastaid olen üritanud tervislikult elada, aga see kaalulandetamine on nii vaevaline, et see kord mõtlesin abi paluda.
Jah, siit lehelt saab endale nii treening- kui ka toitumiskava tellida. Täida kõik vajalikud küsimused ja kanna ülekandega raha. Treener koostab sulle kavad ja saadab mailile. Mida põhjalikumalt täidad, seda parem on sulle kava koostada. Kirjuta ka kindlasti, et eesmärk kaalu langetada. Vali ka treener. Kavasid koostavad Ott Kiivikas, Marek Morozov ja Argo Ader.
Jõudu!
Laura Reisalu
MemberFitness. ee poes on müügil ja Telliskivi tänava poes on ka saadaval.
Laura Reisalu
MemberUltra Gel on taas saadaval neljapäevast (04.01)
Laura Reisalu
MemberPäris kindlasti on see rasv sul tavatoidust. S.t sul on järelikult ta ikkagi pagast ära. Taastusjoogist ei lähe inimene paksuks, no ainult siis, kui seda mega kogustes üle tarbida. Kõik käib ikka käsikäes -toitumine ja trenn. Soovitan kindlasti oma toiduvaliku üle vaadata. Samas on ka võimalik siit saamast netilehelt teadjatelt toidukava tellida. Siis on sul lihtsam ka edaspidi ise muutusi sisse viia.
Jõudu!
Laura Reisalu
MemberKui võrdlen Satur8 ja Adenergy`t siis esimene meeldis ja sobis mulle rohkem.
Praegu võtan peale trenni Cell-Tech`i ja olen sellega ülimalt rahul. Segan teda koos valgupulbriga. Viimane peaks olema kindlasti mingi maheda maitsega (näiteks mingi kreemikas või vanilje või üldse maitsetu), kuna Cell- Tech on hästi tugeva maitsega.
Laura Reisalu
MemberPalju-palju õnne!
-
AutorPostitused