Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberJuhiks tähelepanu, et 10. juuni ei ole kaugel ning veel on vabu kohti.
Laura Reisalu
MemberVeel on vabu kohti.
Tuletaksin meelde, et registreerunuks loeme inimest, kes on sooritanud ülekande ja saatnud ära registreerimisankeedi. Ainult ankeedi saatmisest kahjuks ei piisa.
Laura Reisalu
MemberMillal seda toodet võimalik uuesti tellida?Just saabus uus kogus. Head ostmist, sest kes ees, see mees
Laura Reisalu
MemberMillal seda toodet võimalik uuesti tellida?Loodam, et lähipäevil on 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone taas müügis.
Laura Reisalu
MemberMispärast pole mõtet võtta? Treener muidu ütles et proteiini asemel võiksin kreatiini osta. Proteiini pulbri asemel siis rohkem valku toiduna sööma.Kui sul on valida, kas kreatiin või süsivesiku-valgu taastusjook, siis soovitaks ikka taastusjooki. Ja söö tavatoitu. Kui tarbida kretiini juhiste järgi on kõik ok. Usun, et su trennid on efektiivsemad, kui vaatad üle oma menüü ja tarbid taastusjooki peale trenni. Kui tahad tõesti kretiini proovida, siis võiks võtta valmistoote, mis sisaldab valku, süsivesikuid ja ka kreatiini. Üks hea näide on HTR. Eriti mõnus on kohvimaitseline.
Jõudu!
Laura Reisalu
MemberTähelepanu treenerid ja tulevased treenerid!
Võttes osa treeninglaagris toimuvatest koolitustest, saate kutsekvalifikatsiooni eksami jaoks koguda 30 tundi, mis sisaldavad nii praktikat kui ka teooriat.
Laura Reisalu
Memberot aga mingi vanusepiirang on või mitte ?
Laura Reisalu
MemberJah…Ma ei l2he loodusesse ilma koerteta. Ma k2in koertega poes, restoranis ja hotellides. Kui vaja s8idavad nad mul lennukiga, rongiga jne.
Hotelliga sain ma kokkuleppele.
Laagrisse tulles paluksime jätta lemmikloomad koju. Hotelliga võib ju kokkuleppele saada, kuid mis siis juhtuks, kui kõik tahaksid oma lemmikloomad kaasa võtta??? Tegemist on siiski treeninglaagriga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberVeel kysimus…Mul kaks koera. Kui palju hotell koerte eest tahab?Meid on kokku kaks inimest ja kaks koera.
Laagrisse tulles paluksime jätta lemmikloomad koju.
Laura Reisalu
Member13.07.2005 – 20.07.2005,hetke seisuga julgen oelda et meil siin iirimaal on 2007 aastaTänud tähelepanu eest! Parandame kohe ära
Laura Reisalu
MemberEelmise aasta laagri pilte on võimalik näha galeriist
Laura Reisalu
MemberHeeeelp !!!Kuhu on kadunud ZeroCarb Isopure ?????
Ja kes teab kust saab osta?
Lihtsalt ta sobib mulle kõige paremeni.
Tänan!
Hetkel on toode laost meil otsas. Kuid ootame õige pea taas müüki.
Laura Reisalu
MemberTänan kõiki südamlike õnnesoovide eest!!
Laura Reisalu
MemberTuhat musi ja sületäis kallistusi ka minu poolt : )Tänud! Sul on laupäeval võimalus need personaalselt üle anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberÕnnitlused ka minu poolt! Väga bueno!
AutorPostitused