Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberJa hetkel on AC-C täiesti saadaval
Laura Reisalu
MemberBsn tooted peaksid saabuma reedel või esmaspäeval.
Laura Reisalu
Membertere ma olen uus siin foorumis ja olen 15 aastane ning teen jõudu ja tahaks teada kas see on minu jaoks õige toitumis kava.hommik-:07-00 3munavalged ja kellokseid koos klaas piimaga
Lõuna- :12.30 koolilõuna
enne trenni(jõusaali) kaks kohukest
pärasttrenni kaks kohukest ja kohupiima
õhtul 19:00 kanafilee , rasvata kodujuust, idu salat ja roheline salat ning klaas piima
ootaks vastuseid. tänan.
kohukesed võiksid menüüst välja jääda ja rasvatu kodujuust võiks asenduda 4% kodujuustuga
Laura Reisalu
MemberRevalis on ka ühekordne pääse täiesti olemas. Asub kesklinnas, Aia tn.
Laura Reisalu
MemberPisikeRosin, kas seemned välja noppida või sisse jätta?…Äärmiselt lahe retsept tundub, mul kodus maja taga hunnik suvikõrvitsaid!
“>Kes tahab, tulgu külla!
Laura Reisalu
MemberKõige pealt Valk=Proteiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Naisterahval ma ei soovitaks küll eriti neid massilisajaid ja kreatiini ja sellist asja süüa . Mis trenni sa siis teed sellist ,et juurde ei taha midagi tulla ?
Massilisaja = proteiin ehk valk + süsivesik
Nii mehed kui naised võivad juua taastusjooki.
Laura Reisalu
MemberKallike palju-palju õnne ja päikest!
Laura Reisalu
Memberpalju-palju õnne:)
Laura Reisalu
MemberKallis V.Vähk suured õnnitlused ka minu poolt!
Laura Reisalu
MemberMul jäi enamus Hydroxycutist alles, sest enesetunne läks nendega ikka jube halvaks. See, et magada ei saanud, oli üks kergemaid kõrvalnähtusid, iiveldus oli ikka päris vastik. Kui teisel või kolmandal kasutuspäeval oksendasin, jäi kuur pooleli ja on seda tänini. Purk vedeleb siiamaani kuskil sahtlis. Nii palju oli sest raha raiskamisest kasu, et sain aru, et pole mõtet mingitele tablettidele loota, vaid tuleb trenni teha ja korraliku toitumiskava järgi süüa. Odavam oleks olnud, kui ma foorumikasutajaid oleksin uskunud, ma ju küsisin siit enne nõu, aga oli ju ikka vaja ära proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enam ei taha õnneks.Ega rasvapõletajat polegi mõtet õhtul enam võtta, sest siis võivadki tulla unehäired. Pigem kasutada seda päeva esimeses pooles.
Laura Reisalu
MemberPisikerosin ole kallis viska pealehele uudis ka kui ON kaup laekub (ise ootan BCAA pulbrit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
aitäh!

Transpordifirma pettis meid ka kolmanda lubadusega. Hetkel ootame kärsitult kaupa. Kohe kui saabub saab ka uudis üles pandud. Vabandame ebamugavuste pärast.
Laura Reisalu
MemberKas 2008 a. ka toimub?Hetkel on aktuaalne sellel suvel toimuv laager (16.juuli – 22.juuli). See siin on eelmise aasta laagri teema. Uue info on siin:
Laura Reisalu
MemberMust kohvi ja espresso on minu lemmikud.
Laura Reisalu
MemberEesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu treeninglaager – Euro Elite Champions CampToimumise aeg ja koht: 16.07.2007 – 22.07.2007, Võsu
Treeninglaagri maksumus: 3100.- EEK
Pakett sisaldab:
• Majutus (7 ööd) hotellis „Rannaliiv“ http://www.rannaliiv.ee või „Männisalu“ http://www.mannisalu.ee
• Toitlustamine kolm korda päevas Rootsi lauas – menüü on kohandatud kulturistide vajadustele (menüü koostas Ott Kiivikas)
• Tasuta toidulisandid põhitoidukordade vahepeal (piiramatus koguses firmadelt Fast ja Universal)
• Treeninglaagri särk
• Ainulaadne võimalus treenida ja veeta vaba aega koos maailma amatöörkulturismi tippudega nagu:
1. Aleksei Shabunia (Valgevene) – 7x Valgevene Absoluutne meister, Maailmameistrivõistluste 3. koht 2004 a raskekaal, paljude rahvusvaheliste turniiride absoluutne võitja.
2. Rolandas Pocius (Leedu) – Mitmekordne Leedu Absoluutne meister, Euroopa Meister raskekaalus 1999 a, Maailmameistrivõistluste 2x hõbe 2004, 2006 – raskekaal.
3. Hristomir Hristov (Bulgaaria) – Euroopa meister ja Maailmameister -70kg kategoorias, MM ja EM mitmekordne medalivõitja, võistlenud ka proffide seas.
4. Robert Pietrokowitz (Poola) – Maailmameister aastal 2006, Euroopa meister aastal 2007. Paljude rahvusvaheliste turniiride medaliomanik.
5. Radoslav Slodkiewitz (Poola) – Mitmekordne medaliomanik nii Euroopa kui Maailmameistrivõistlustel, paljude rahvusvaheliste turniiride medaliomanik.
6. Lukas Ozladil (Tsehhi) – Absoluutne Euroopa meister 2005 a, Maailmameistrivõistluste hõbe 2006 a.
7. Ott Kiivikas – 8x Eesti Absoluutne meister, Euroopa Meistrivõistluste hõbe 2005a., Maailmameistrivõistluste 5. koht 2004a.
8. Oma nõusoleku koolitamiseks on andnud Rafael Santoña – Maailma Kulturismiliidu president (Hispaania), Aksel Brauer (Austria), Pavel Filleborn; Poola, Tšehhi, Venemaa, Soome, Rootsi, Norra jpt Kulturismiliitude presidendid.
• Kavas on ühised saunaõhtud, võistlused, mängud, kepikõnd, ekskursioon ja palju muud.
Päevakava:
8:00 äratus, hommikuvõimlemine, suplus meres
8:30 – 9:30 hommikusöök (Rootsi laud)
10:00 – 11:00 loeng/koolitus
11:30 – 13:00 treening jõusaalis
13:00 – 14:00 lõunasöök (Rootsi laud)
14:00 – 18:00 vaba aeg (rand, mängud jms.)
18:00 – 19:00 õhtusöök (Rootsi laud)
19:00 – … vaba aeg
21:00 – … ajalootund (ühtne võistluspiltide vaatamine ja analüüsimine)
Üritusest osalemise soovi korral palume raha üle kanda hiljemalt 10. juuniks 2007 (pühapäev). Hansapanga a/a 1120231185, saaja Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit. Kindlasti märkige ära ka oma nimi. NB! Kiirustage, sest kohtade arv on piiratud! Registreerunuks loetakse inimest, kes on sooritanud ülekande.
Projekti juht: Arnold Tokko – Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu president
Teostajad: Ott Kiivikas, Argo Ader, Indrek Otsus, Rafael Santoña – Maailma Kulturismiliidu president (Hispaania), Pavel Filleborn, Aksel Brauer jt.
Lisainfo: Ott Kiivikas – treeninglaagri juht, tel. 50 488 98, e-mail: ott@kulturism.ee
Laura Reisalu – treeninglaagri sekretär, tel. 56 486 126, e-mail: rosin@fitness.ee
NB!!! Vabandame väga ebamugavuste pärast. Seoses Ukrainas toimuvate Euroopa Spordimängudega muutub Võsu laagri toimumise aeg. Laager algab esmaspäeval 16.juulil alates kella 12.00-ist ja lõppeb pühapäeval 22.juulil.
Laura Reisalu
MemberOptimumi kaup on tulemas neljapäeval (homme) 07.juunil. Siis on 100% Whey Gold jälle saadaval.
AutorPostitused