Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberJ6ekalda v6idab,kuna seal on m2lum2ngud ka sees ja ambaalidel pole see just tugevamatest kylgedest:DEks tule ja vaata- kes võidab:)
Kunagi käis meeskond – rooside sõjas ja seal sai küll nalja nabani
Laura Reisalu
MemberHomme on Fitness.ee pood suletud. Kuid laupäeval ootama ostjaid 10.00 – 16.00
Laura Reisalu
MemberArctic Sport ja Reval Sport
Laura Reisalu
MemberKallid kliendid! Ärge jääge pikalt ootama kui paari päeva jooksul ei ole pakki tulnud võtke kindlasti ühendust info@fitness.ee täpsustame mis põhjustel éi ole pakki saanud, tihti on nii, et pakk ootsb pikka aega kohalikus postkontoris – seda juhul kui inimest tel. kätte ei ole saadud kulleri poolt.
jaanuar 16, 2008 at 1:03 p.l. in reply to: Dorian Yatesi seminar toimub 22.03.2008 Tallinnas! #106541Laura Reisalu
Memberega hinnaga seal tõesti ei koonerdatud.
“>Siinkohal juhiks tähelepanu, et tegemist on siiski 6x Mr. Olympiaga isiklikult!
jaanuar 15, 2008 at 9:51 e.l. in reply to: Dorian Yatesi seminar toimub 22.03.2008 Tallinnas! #110383Laura Reisalu
MemberDorian Yates seminar lükkub kahjuks meist olenemata põhjustel edasi.
Seminar toimub Tallinnas 22.03.2008 !!!
Varsti saabub täpne info Fitness.ee leheküljele. Jälgi kodulehte ja ole toimuvaga kursis!
Laura Reisalu
Member“Fitness.ee Xploder” sisaldas muuhulgas ka kofeiini ja tauriini ning oli täiesti Eestimaine toode, kahjuks aga momendil seda veebipoes ei näe, kas enam ei müüdagi seda?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fitness.ee Xploder on taas netipoes müügil. Siin on kohe ka link tootele. Fitness.ee Xploder Mõnusat ostmist.
Laura Reisalu
MemberVäga hea!Ma nüüd hakkangi iga päev sefiiri ise valmistama. Toiduvärvi panen kindlasti ka nii et mustab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa juba valmistad, siis võiksid mõned Käärikule ka võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberRetseptinurga eesmärk on pakkuda erinevaid retsepte – nii dieedi kui ka tervisliku toitumise osas.
Pühade toidud ongi tavaliselt ju erinevad.
Keegi ei keela teha oma kohendusi vastavalt soovile ja dieedile.
Ning kellel on endal dieedi jaoks ja üldse terviliku toidu kohta huvitavaid retsepte, võiks üles panna.
Laura Reisalu
MemberPiparkoogid on ühe p-ga
Laura Reisalu
MemberKas tõesti on juba otsas?Kui jah, siis kuna uuesti müüki jõuab?
Kahjuks hetkel ei oska täpset kuupäeva lubada, kuid loodame, et õige varsti.
Laura Reisalu
MemberNii, mu uudishimu on piiritu ja ma ei saa jätta küsimata, Kes on Greta ja miks mina teda pole näinud siin ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Greta on minu väike õde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberRasva % mõõtmine on meil Tellikivi tänava poes täiesti tasuta.
Laura Reisalu
Membermitme päeva jooksul olete saanud oma toote kätte e poest tellides????Tehes tellimuse enne 14.30 ja valida postitusviisik ELS-kulleri, jõuab pakk kohale järgmisel päeval. Kui aga tellimus teha postkontorisse, läheb mõned päevad aega. Postkontor peaks teile kutse saatma. NB! viimasel ajal millegipärast ei taha Eesti Post siiski kliente paki saabumisest teavitada. Kui on juba peaaegu nädal möödunud, siis soovitaksime kohalikust postkontorist ise uurima minna.
Laura Reisalu
Memberterekas fitnessi poes on ka püsikiledi kaart?kui on siis palju maksab.
Telliskivi tänava poes on kehtiv kliendikaart, mille soetamine maksab 50.-
Kaardiga saab toodetelt, mida ise maale toome soodustust 5-10%
AutorPostitused