Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2009 at 4:25 e.l. in reply to: World Woman Championship Como 2009 (naised jõudsid koju -pildid lisatud) #228931
Laura Reisalu
MemberVarsti tulevad ka pildid meie seiklusrikkast reisist.
oktoober 15, 2009 at 4:50 p.l. in reply to: World Woman Championship Como 2009 (naised jõudsid koju -pildid lisatud) #227709Laura Reisalu
MemberMa juba kujutan ette kuidas Rosin pakib täna asju ja kui palju seda tavaari saab olema, mis kaasa läheb …….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hihii… kott juba pakitud ja ootan Katrinit.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberTäna siis enne puhkust viimast päeva tööl. Tagasi olen taas 20.oktoober.
Fitshop Sparta lahti täna 19:00ni, nii et tule ja shoppa!!
oktoober 11, 2009 at 12:25 p.l. in reply to: World Woman Championship Como 2009 (naised jõudsid koju -pildid lisatud) #226201Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberKuna vahepeal olin puhkusel, siis tagasi tööle tulles leidsin poe riiulitelt uued tooted.
Nii tore, et lõpuks on saadaval ka maitsega Prode 90 ja Soija 90 – mõlemal on nii shokolaadi kui maasika maitse saadaval.
Toredalt üllatusin ka Muscle+ ja Mass2 uue maitse üle. Nimelt shokolaadi-piparmüni maitse nüüd saadaval.
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberTäna saabus juurde Optimumi toodet CGT-10
Laura Reisalu
MemberMeil siin kohapeal ka täiesti olemas!
Laura Reisalu
MemberMis maitsega seda 4,5kg kotti ja 2,7kg potikest 100% Whey Goldi müüki tuli?Tehke püsikliendikaardi omanikele ONi toodetele mõnel õhtupoolikul näitex 25%ne FIT-HOUR ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …muidu vähe kallivõitu need asjad ja peab vajadusel mõne konkureeriva poekese poole pöörduma.FIT-HOURit polegi ammu olnud ka vist…viimati 1. sept kui ma nüüd õieti vaatasin selle teema ajalugu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suurr kott on hetkel vanilje maitseline. Püsikliendina saad sa ju kaardiga – 10%
Tule astu läbi, sest ON tooted lähevad nagu soojad saiad!
Laura Reisalu
MemberSaabusid ka kauaoodatud BCAA 1000 caps ja CGT-10 !!!
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberEt selg pidas siis vastu ikka jah.Ma vaatasin, et mingi hetk käis vist valu läbi või mis? Või lihtsalt tundus mulle nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igal juhul minu õnnitlused sulle saavutatu eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud õnnitluste eest!!! Tegelikult olin valudega laval
-
AutorPostitused