Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberTäna oleme taas avatud 9:00 – 20:00
Tulge kaema:)!!!
Laura Reisalu
MemberTäna Fitshop Sparta avatud 12:00-19:00
Tasapisi alustan taas tööd, kuid nagu Kirp mainis, siis läheb natsa aega enne kui silmadesse sära tuleb.
Kõigile omalt poolt soovin head uut aastat! Toogu tiiger palju jõudu, jaksu, rõõmu ja armastus!
Laura Reisalu
MemberAastalõpp on lähenemas ja sobilik oleks teha veel üks heategu.Olen aasta jooksul kogunud hulga fite (tänu aktiivsele postitamisele), mille tahaksin ära anda. Kellele aga anda?
Kindlasti oleks kriteerium see, et tegemist oleks noorsportlastega.
Ei suuda kuidagi mingit kriteeriumi välja mõelda – ehk aitate ja pakute omalt poolt välja, kelle vahel need jagada.
Minu meelest võiks kõigi annetada soovijate fitid kokku lüüa ja selle summa väärtuses toetada invasportlasi.
Laura Reisalu
MemberMina soovin, et jõuludel lähedased koju tuleks ning jõudu ja jaksu.
Laura Reisalu
MemberAlates homsest on detsembris toimetamas Fitshop Spartas Jurok ja Kirp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minuga kohtute detsembri lõpus või siis uue aasta alguses.
Laura Reisalu
MemberMis hinnaga need valged Gaspi pusad on ja mis suuruseid on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1250,- ja suurused on M ja L
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberKas neid suuremaid pro fx batoone pole enam odava hinnaga (18.- tk) ? Ma oma lemmikud pisikesed ostsin ära mõni päev tagasi. (just huvitab pro fx banaani maitselised need suuremad batoonid)Suuremad jah otsas
Laura Reisalu
Member -
AutorPostitused