Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberMis selle särgi hinnaks tuleb ja kas L suurust on?L suurus on olemas ja hinnaks oleks 345.-
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberKas teil naiste jõusaalikindaid ka hetkel on?On küll. Tule läbi ja proovi.
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberTäna on meie uksed taas valla 16:00- 20:00
Täna kehtib valgutoodetele 20% soodustus – Valgusummeri viimane päev!!!
Laura Reisalu
MemberRõõmustavad uudised valgusõpradele:
VALGUSUMMER jätkub ka sellel nädalal!!!
Laura Reisalu
MemberTäna olen Fitshop Spartas mina, seejärel aga start Käärikule!!!
Homme ja kolmapäeval möllab poes Jurok.
Üllatuse päevad on neljapäev ja reede, kui poes möllab Vootele
Laup. – erandkorras suletud
Pühapäeval – alates 16:00 olen taas olemas:)
Kindlasti jälgige Fitcamp 2010 teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberTäna on valgusummeri viimane päev! Astu läbi, oleme avatud veel 3 tundi!
Täna 16:00 – 20:00
Laura Reisalu
MemberTäna on eelviimane päev, kui summerdada saab. Fitshop Spartas on -20% kõik valgud, astu läbi 12:00 – 16:00!!!
Laura Reisalu
MemberPool päeva möllamist ja kaks euro alust kaupa läksid Kääriku poole teele.Palavate ilmadega sponsorite poolt tagatud veevarud NOVELLE vee näol ja loomulikult rasvapõletajat FAT BURNER.
Jap, möllamine korralduskomitees käib meil juba täie hooga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberJah, muna kollast isegi ära ei viska aga just sellise munavalge kasuks räägib asjaolu, et ta peaks olema niiöelda võimalikest haigustest vaba ja saaks toorelt sheigina juua.Tavalist muna Rocky kombel juua ei riski.Eriti kui iga päev muna süüa siis kipub liiga üksluiseks see ja selline eraldatud/kontrollitud munavalge sheik oleks ideaalseks vahelduseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kusjuures seal Eesti lehel müüdi ka eraldatud munakollase massi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen toorest tavalist muna söönud küll. Viskan blenderisse ja marju ka ja miskit veel tuleb mõnus sheik.
Sülitan 3x üle õla, sest siiani pole haigeks jäänud. Eks kui hakata mõtlema, et mis toidust mingi nakkuse võib saada siis ei saagi ju süüa:)
Laura Reisalu
MemberMa eriti maksa sõber pole aga kui pakutakse kanamaksa, siis võin jõhverdada päris palju.
Nii, et aeg- ajalt ikka saab soetatud seda head kraami:)
-
AutorPostitused