Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberOotan täna laupäeval kõiki shoppama – 12:00 – 16:00
Tule osta homseks Sügisjooksuks endale idaalne Kütusekombo!!!
Kütusekombo koosneb kolmest komponendist:
Xpower Carbogel XT 3tk
Xpower Energy bar 2tk
Xpower Magnesium 1tk
Toodetega saad tutvuda siinNB! Kõik tooted müügil ka eraldi!
Laura Reisalu
MemberSoja kohta on tegelikult nii vastakaid arvamusi.
Kes kiidab, kes laidab. Mõnes artiklis on meestele kasulik ja teises kahjukik. Sama on naiste puhul. Võta siis kinni:)
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
Memberseptember 6, 2010 at 5:52 p.l. in reply to: The N.A.B.B.A MR IRELAND UNIVERSE AND WORLD QUAILIFER #275329Laura Reisalu
MemberTubli Mel!!! Õnitlused sulle sinna ja tule varsti meid ka vaatama!!!!!
Laura Reisalu
MemberPeale kooli ja enne trenni sõin 9 kuud järjest heeringat, sest Amazon.ee artikkel “toidud, mis toimivad nagu toidulisand” väitis, et seal on enim kreatiini.
??:”> Lisaks veel küslauku ja vist ka mingi süsivesik. Tollest heeringast on mul siiani siiber. Kui ikka turult 3 kg heeringat ära ostad, siis kuu lõpuks pead seda juba vägisis sisse ajama. Liigse soola eemaldasin ma sealt leotamisega, saades nii üsna maitsetu tüki.Mina omal ajal ajasin sisse munavalku ja tuunikala. Siiani on mul külmavärinad, kui poes möödun tuunikala-konservide letist. Lugesin ka mingist artiklist et need toiduained vajalikud. Ja nii mu päevamenüü peaaegu koosneski neist. Saan aru, mis tunne sul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Itsitan siin kõvasti kui su postitust lugesin;)
Laura Reisalu
MemberTubli Laura! Vaadates seda 2008 a pilti, siis “raami” potensiaal on sul vägev, kui oleks ka dieedipidamine lihtsam, aga kõik ei saa elus lihtne olla kui midagi on antud, siis on midagi ka võetud nagu meil kõigil, edu ja kordaminekuid ja jääme ootama edasisi postitusi.Sa olid ka esimene, kes kutsus inimesi kaasa treenima – ja oma tulemusi siia teemasse jäädvustama. Kindlasti leidub naisi, kellele sa oma sihikindlusega eeskujuks oled, loodame, et nad saavad sinult vajalike näpunäiteid ja lõpuks võidavad kõik sellest projektist.
Tänud sulle Ott heade sõnade eest.
Laura Reisalu
MemberHüppan homme läbi arvatasti aga kas Gasp riietel on ikka -50% soodustus ?Better Bodies riietel on 40% soodustus osadel mudelitel.
Hetkel kahjuks Gaspil soodustus on 10% kui sul on olemas meie klubikaart.
Oleme täna pühapäeval avatud 16:00-20:00
september 2, 2010 at 4:18 p.l. in reply to: Spartas lahtiste uste päev – võistluste võitjad selgunud #274784Laura Reisalu
MemberFitshop Sparta uksed on avatud sellel päeval:
10:00 – 17:00
Astu läbi, sest saad vormistada meie klubikaarti, mõõta oma rasvaprotsenti.
Degusteerime toidulisasid.
BetterBodies naiste riided on 40% soodustusega!!
Kohtumiseni Fitshop Spartas!
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberPeamiselt eestikeelne M&F ning kui kontoris käin sirvin alati soomlaste ajakirja Body
Väga harva olen ostnud inglisekeelset Oxygen magazine.
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberJa tõesti nii, 10.september on Kiivikal pidupäev
“>
Ehk tuleb sünnipäevaks 10 kilo lisarauda ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning kindlasti meeldiva seltskonnaga Fit.Day Kimberi Klubis kerge tähistamine.
Lahe!!!
Laura Reisalu
Member -
AutorPostitused