Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberNo nii tulge täna shoppama ja täitke FitCamp2011 loosimise ankeet! Homme loosime juba järgmise pääsme välja!
Laura Reisalu
Member1.novembril on järgmine Fitcamp 2011 priipääsme loosimine.
Tule Fitshop Spartase soorita ost ja täida kupong!!!
Veel jõuad osaleda!
Laura Reisalu
MemberTeaks siis täpselt, kuidas enne võistlust teha – oleks supe ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberRosita sai jah väga vajalikud kohtunikuristsed Põhjamaade meistrivõistlustel – seal aualt öeldes võttis nii mõnigi kategooria endal silme eest kirjuks (ja tekkis tõsiseid raskusi sportlaste järjekorda panemisega), rääkimata siis sellest et oleks pidanud hindama. Lisaks said sa suurepäraselt hakkama kogu reisi organiseerimise ja giidi rolliga Helsinkis. Suured tänud!Suur tänu sulle Otike ilusate sõnade eest. Olen sulle ja Nataliale ning Arnoldile väga tänulik, et julgustasite mind hindama!!!
Laura Reisalu
MemberVaatan, et minu viimasest sissekandest on möödunud juba mõni aeg.
Trennid sujuvad kenast ja kaalu hoian endiselt vahemikus, mille koos treeneriga plaanisime. Samuti on toiduvalik olnud tervislik ja kasulik. Viimased 3 nädalavahetust on olnud minu jaoks väga kogemusterohked ning möödunud kiiresti.
Mis siis toimus?
8. – 10 oktoober leidis aset Fitness.ee Weekend, kus laupäeval olin messil Fitness.ee boxis ja jagasin nõuandeid. Mul oli suurepärane võimalus kohtuda leedu raskekallase Arvydas Mickusega, kes oli meie boxis toidulisandite brändi Olimp lähetusel. Arvydasega sai vesteldud ka toodetest, mida võiksin Olimp valikust kasutada. Samuti jagas näpunäiteid ja tutvustas uusi tooteid.
Weekendi pühapäeval sain proovida kätt esimest korda hindava kohtuniku rollis. Hindasin Athletic Fitnessi kehavooru. Olen eelnevalt läbinud kohtunike testi, kuid reaalne hindamine oli minu jaoks midagi muud. Tajusin, et nüüd on ju minu hinne konkreetne ja see võib mõjutada tulemust. Testi tehes ei olene sinust ju midagi ja kui ei saa läbi, siis sooritad uuesti ning paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sain siiski ärevusest üle ja nautisin nii hindamist, kui ka hommikul toimunud Athletic Fitnessi reeglite koolitust. Mul on siiralt hea meel, et Indrek ja Martin selle maale tõid. Täpselt nädala hiljem leidis aset XLII Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2010 a. ja V Innar Mardo Memoriaal. Ka seal oli vaja mul olla tähelepanelik, kiire ja konkreetne. Sai nimelt oldud koos Ivoga lavakohtunike ametis. Jällegi sain juurde kogemust. Ja mul oli hea meel olla uues rollis. Tundsin, et võistlemiseks ma poleks valmis olnud.
Peale EMV tuli aga asjad pakkida ja suunduda Helsinkisse. Nimelt sõitsin koondisega kaasa Põhjamaade meistrivõistlustele. Reis oli võrratu – õppisin palju ja sain jällegi suure kogemuse võrra rikkamaks. Loomulikult ei jõua ma ära tänada fantastilist koondist. Reisil juhtus nii mõndagi. Saabudes ei saanud me hotelli ja veetsime aega kinos. Sai rahulikult jalgu puhatud ja mis seal salata, natuke ka mugavas kinotoolis magatud. Usun, et võis mõnele päris naljakas vaatepilt olla.
Õhtul enne kaalumist oli kohtunike koosolek, kus sain teada, et pean järgmine päev hindama kõiki meeste kategooriad. Oi, mis tunded mind valdasid. Ma polnud veel selleks ju valmis. See oli nii ootamatu. Käed värisesid ja tundsin, et pean astuma pea ees tulle. Oli ebakindel tunne. Kuid olen õnnelik, et sain selle võimaluse. Õppisin selle päeva jooksul nii palju pisiasju, mille peale muidu poleks tulnudki. Avastasin, et minus on olemas need kohtuniku omadused – tuleb unustada, mis riigist oled ja individuaalsed lemmikud. Kuid kui Imre sai absoluudi võidu ja võttis lipu, oli ikka raske pisaraid tagasi hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot sellised seiklused siis.
Muideks toidulisandite osas on mul ka uudiseid!!! Nüüd on saadaval kõigis Fitshopides ka minu lemmik aminotoode – Amino 5500. Kasutan seda praegu ka ise ja lisaks loomulikult vitamiinid (Vita-Min), bcaa (Bcaa Xplode).
Täna sain kätte uue paki Olimp tootjalt. Uueks tooteks seekord on mul BCAA mega kaps. Kahjuks seda veel Fitshopis pole aga usun, et lähiajal saabub valikusse.
Üritan siis varsti uuesti kitrjutada oma tegemistest. Pean muidugi vabandama, et pole just suurem kirjutaja tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberKas meeste Raw Logo Sweat pant pikad püksid ka?
“>On algne hind 1045.- nüüd 627.-
Laura Reisalu
MemberMis hinnaga saaks naiste Soft hoodie valge pusa ?Aitäh vastamast!
“>Algne hind 1400.- nüüd 840.-
Laura Reisalu
MemberKõik nüüd shoppama, sest kõik Gasp ja BetterBoidiesriided on -40% soodsamalt!!!!!!!
Laura Reisalu
MemberLaupäeval, 16.oktoober oleme avatud 12:00 -16:00
Poes toimetab Vootele
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberTaas on riiulid täitunud ja seekord tootja Fast toodete näol!!!
-
AutorPostitused