Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberSiin hetkel pulbri kujul müügil:
http://www.eliksiir.ee/index.php?option=co…&Itemid=189
mingi aeg tagasi oli mu meelest marjad ka
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberTäna ootan kõiki poodi 12:00 -16:00!
Iga ostuga kaasa pipparmündi-shokolaadi maitsega Hera80 provipakike!!
100€ ostu puhul kaasa toode Hera 80!
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberKanepiseemnetega – selge, et see laksab paremini kui tavaline rukkileib….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka laksab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberSaladus pole. Hind on soolane ja ega seda ikka iga päev ei saa lubada. Aga minu vaieldamatu lemmik
Leiad toote siit:
Laura Reisalu
MemberPuhkus
Viimases blogis kirjutasin, et ees ootab kergem treeninguperiood ja puhkus Tallinnast välja. Nii saigi käidud Saaremaal Go Spas.
Puhkus oli küll lühike aga hea seegi. Pean mainima, et ma ei ole kunagi spas käinud. Selle 2 päevaga tundus „ elu taas nagu lill“! Üritasin võtta maksimumi. Läksin kohale liinibussiga ja auto jäi koju. Samuti sai välja lülitatud telefon ning koju jäetud arvuti. Kaasas mp3 – uue playlistiga ning hea raamat. Minu puhkuse muutis super kauniks ilmataat.
Lihtsalt fantastiline – lumi ja kaunis päike. Spa oli super.
Nautisin hoolitsusi, head sauna. Muideks lounge’s pakutakse seal väga maitsvat inveri-õuna teed.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiidusõnu jätkub mul tõesti nii hoolitsustele kui teenindusele. Tundsin end nagu „kuningakass“. Kui finants oleks lubanud, siis kindlasti oleksin rõõmuga pikendanud oma sealviibimist. Nüüd ma saan aru, miks paljudel tuttavatel traditsiooniks kord aastas seal käia on:) Tuleb lihtsalt võtta meie kiires ühiskonnas hetk enda jaoks ja poputada. Soovitan kõigile seda kohta soojalt.
Nüüd olen taas treenimas. Olen see nädal paar trenni juba teinud ja tunne on mõnus!! Tundub, et olen õigel teel, sest mõõtmistulemused näitavad isegi peale seda puhkust rasva% langust ning kaalulangust rasva arvelt. Samal ajal ka lihaskavu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahaks loota, et nii jätkuks. Menüüs on ikka palju juurvilju ja rohelist, marju, mesi, liha, keefir. Loomulikult pähklid ja palju palju vett. Minu lemmikuks on saanud viimasel ajal jook, mida joon vahel enne magamaminekut. Ise kutsun seda – Head-ööd Shake. Retsept ilmub ka selle nädala Fitness.ee uudiskirjas. Ega midagi keerulist ta pole aga uni on mul sügavam küll! Sega lusikaga klaasis komponendid kokku ja naudi!
klaas keefiri,
natuke metsapähkleid (parem kui purustatud, mina kasutan terveid),
Olimp tootja BcaaXplode pulbrit 1 ports (10g)
Tulles siit kohe Olimp tootja juurde, siis kõik kes plaanivad kevadel minna Essenis toimuvale Fibo Power 2011 messile astuge nende esitluskeskusest läbi. Hall nr.11 ja C26. Jagatakse toodete sampleid ning kohal Olimp reklaamnäod. Tegevust juba seal leidub, sest plaanis palju üllatusi ja võistlusi.
Üllatusi on aga ka siin Eestis, sest müüki saabus nende kõige uuem rasvapõletaja Thermo Stim.
Toode on rikas põhjalikult uuritud termogeneesi stimulaatorite poolest, mis pärinevad tippkvaliteediga taime ekstraktidest, mida iseloomustavad kõrgeim aktiivsete toimeainete ja vitamiinide sisaldus, mis on hädavajalikud rasvade põletusel.
2 kapslit (optimaalne päevane kogus) katab:-C vitamiini vajaduse-B6 vitamiini vajaduseSisaldab kofeiini, mis võrdus kahe tassi kohvi kofeiinisisaldusega!700mg THERMOCORE MTRXTM – täiustatud thermogeenilist toimeainet
Päevas võib võtta 1-3 kapslit
Eriti sobilik neile, kes üritavad rannavormi saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah jaa proovisin siis vahepeal ise leiba küpsetada. No pealt oli küll kena aga ei maitsenud kohe üldse. Esimene sats läks mul siis nässu. Hetkel pole uuesti mahti olnud proovida. Pealegi olen avastnud enda jaoks super toote – Rukkileib kanepiseemnetega.

Tegemist pärmivaba leivaga ja koostis on mõnus täistera rukkijahu 59%, rukkijahu 31%, vesi, juuretis, kanepiseemned 8%, meresool. Leidsin leiva Looduspere poest. Olen ka väga tänulik neile, et nad mulle vastu tulid ja tellisid eraldi. Suur tänu, kui peaksite seda blogi lugema.
Uh aga nüüd lippan.
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberRõõmustavad uudised rasvapõletustoodete huvilistele. Nimelt saabus müüki üks tõhusamaid rasvapõletustooteid Thermo Stim.
Toode on rikas põhjalikult uuritud termogeneesi stimulaatorite poolest, mis pärinevad tippkvaliteediga taime ekstraktidest, mida iseloomustavad kõrgeim aktiivsete toimeainete ja vitamiinide sisaldus, mis on hädavajalikud rasvade põletusel.
2 kapslit (optimaalne päevane kogus) katab:
-C vitamiini vajaduse
-B6 vitamiini vajaduse
Sisaldab kofeiini, mis võrdus kahe tassi kohvi kofeiinisisaldusega!
700mg THERMOCORE MTRXTM – täiustatud thermogeenilist toimeainet
Päevas võib võtta 1-3 kapslit
Laura Reisalu
Member -
AutorPostitused