Laura Reisalu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Laura Reisalu
MemberOstsid juba Jännu endale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja millal kinno…
Kuule veel pole soetanud ja kinno peab minema jaa
Laura Reisalu
MemberIsegi suutsin ka hoida oma rekordit mitte haigeks jäämises. Nüüd on see juba poolteist aastat. Usun, et see peitub ikka regulaarses keha tugevdamises trenniga ja väga puhtas toitumises. Ei saa jälgida ainult kaloreid, vaid ka valmistamisviisi ja koostist. Selles suhtes on need igasugused loodus- ja ökotooted igati head.Kevadväsimus(tüdimus) kollitab aga mindki.
Musta luige vaatasin ise ka ära ja kes vähegi asjade olemuse üle juurdleb peaks tõdema, et see on üks hea film. Väga sürr ja mõtlemapanev.
WDGP asemele olen minagi Reanimatorit soovitanud- väga hea koostisega tugev taastusjook.
ALA ehk alfalipoiinhape aitab reguleerida süsivesikute ainevahetust. Seega võiks seda võtta koos treeningjärgse sheigiga(või süsivesikurikka toiduga), et süsivesikud ja teised vajalikud ained ilusti lihastesse jõuaksid, mitte nahavahele. Samuti parandab kreatiini omastamist. ALA on mõne personaaltreeneri arvates üks tähtsamaid lisandeid rasvapõletuse ajal ja seda olen ma ka 2-l viimasel dieedil kasutanud. Kui ma saaks nüüd teada, mis vormis ALA seal Olimpi tootes on…
Pump Express oli jah päris hea. Sarnane Massacrale, mis on meie tugevaim erguti.
Tänan päikse eest, kulub ära.
Jõudu ja päikest sullegi.
See Ala jah päris huvitav. Eks siis proovime
“>Laura Reisalu
Memberno näed, selver oleks nagu su juttu kuulnud, avastasin just:heh tundub jah
“>Laura Reisalu
MemberUh, juba nädal on siis ametlikult kevad. Välja vaadates siiski nii see ei tundu. Ihkan nii päikest ja soojust. Tunnen, et olen nii vale kliimaga riiki sündinud. Tore muidugi, et meil on 4 aastaaega, aga siiski eelistan kevadet ja suve. Kuna ametlikult on talv läbi, siis võin öelda, et seekord elasin üle edugalt ja haiguse tõttu ei jäänud ühtegi trenni ära. Paljud sõbrad ja tuttavad kurtsid, et oi olid nädal või rohkemgi haiged. Loomulikult oli talv üliraske ja ka mina olin mega väsinud ning esines nõrkust. Palavik oli samuti 2 korral. Kuid naljakal viisil, sest õhtuks lõi ja hommikuks oli läinud. Seega võin öelda, et haige ma siiski polnud. Hakkasin mõtlema miks? Kas lihtsalt vedas või peitus saladus just toodetes, mida kasutasin.
Ei saanud ma ilma Vita- Min’ita. Ning korralikult sai võetud Kyäni toodet Body Fx. Samuti kuulus menüüsse mesi ja Maca pulber.
“> Nüüd on vaja veel kevadväsimus ennetada ning loodetavasti saab õige pea suveilma nautida. Mõni aeg tagasi jõudsin üle pika aja taas kinno ning kauaoodatud film „Must Luik“ ära vaadatud.
Pean ütlema, et mulle väga meeldis. Ja ma ei pidanud pettuma. Natalie Portman oli tõesti fantastiline. Filmi lõppedes ütlesin sõbrannale: „Mis asja, mida“ Peale filmi vaatamist alles tajusin kõike ning arutelu kestis meil terve kodutee. Kellel vähegi mahti, minge kinno ja vaadatke ise
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maalt sai üle pika aja noorlooma liha ning kohe kokkasin ka oma hakkliha pätsikesi.
Jälle natuke vaheldust kanafileele. Õnneks pole ma ära visanud vana hakkliha masinat. Üks kiiduväärt masin, sest igal võimalusel üritan ise fileest hakkliha teha. Siis tean täpselt, mida söön
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui juba jutt toidu peale läks, siis lisaks siia ühe retsepti. Ma ei oskagi talle nime panna.
40gr idandatud (kuivatatud) rukkiterad (saadaval näiteks Kaubamajas)
Ca 120gr 2,5% keefiri
120gr külmutatud mustsõstraid
25gr Philadelphia 5% toorjuustu
1 kuhjaga teelusikas Macca pulbrit
vahel lisan ka pool portsu Bcaa Xplode pulbrit
Kõik komponendid panna õhtul kaussi, segada ning kaas peale. Segu jätta ööseks valmima. Hommikul segada ja nautida. Mulle meeldib, kuid mulle meeldivad üldse teistmoodi toidud ja katsetan pidevalt.
Rääkides toidulisanditest, siis kindlasti on tähele pandud, et lettidelt on kadunud vana hea Whey Drink Glutamine Peptide (WDGP). Kahjuks jah – nii on ja tootmisest ka maas. Tegelikult pole üldse muretsemiseks põhjust. Selle asemel on peaaegu sama või isegi mõnusama koostisega

Olimp toode Reanimator. Ning ka klientidelt on juba tulnud igati positiivset tagasisidet. Ka need, kellele WDGP maitsepoolest ei meeldinud on Reanimaatori maitset kiitnud. Nii, et tõsti – „Loodus tühja kohta ei salli“
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ootan aga põnevusega oma uut pakki. Seekord saabumas mulle 2 täiesti uut toodet, mida meil hetkel veel valikus pole. Proovin ära ühe valgutoote ning ALA.
Viimast nimetatust pole kunagi varem proovinud. ALA peaks andma energiat, toetama südame tööd, kaitsma silmi ning parandama aminohappete imendumist.
Lähiajal peaks aga müüki saabuma Pump Express. Tegemist siis treeningeelse joogiga. Kirp mainis juba sellest oma blogis. Lisan siia lühikese tootekirjelduse:

PUMP EXPRESS ™ on kompleks tugevatest anaboolsetest ainetest, mis on eluliselt tähtsad lihaste funktsioneerimiseks ja lihasmassi ehitamiseks. On segu L-arginiinist ja edasijõudnud kreatiini vormist: Kre-Alkalyn ®´ist koos kõrgeima anaboolse aktiivsusega aminohapete kompleksiga ja erineva imendumiskiirusega süsivesikutest, kaasa arvatud Waxy maisitärklis. Rikastatud kofeiini, vitamiinide ja mineraalainetega. Nii, et püsige lainel.
Trennid hetkel sujuvad, kuid siin vahepeal oli ka väike mõõnaperiood. Kuid ilma mõõnata poleks ju tõusu. Täna õhtul plaanis saata treenerile oma eelmise nädala toimetused. Vaatabki, kas jätkame sama süsteemiga või toome sisse muudatusi. Ise vähemalt vähemalt tahaks, et lumi ruttu sulaks ja teed kuivaks läheksid. Ootan juba, millal saan lülitada sisse rulluisutrenni.
Aga seniks päikest…
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberTäna, reedel ootan kõiki ostma 11:00 – 19:00
Saabusid ka meestele Gaspi lühikesed püksid.
Laura Reisalu
MemberViimane aeg rasvad põlema panne enne suve.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan shoppama nagu ikka 20ni
Laura Reisalu
MemberTore kuulda, et kirjutad Kyäniga seotud tootest, kuulsin ka ise sellest 1,5a. tagasi.See pidavat jah üks Alaskast pärit väga hea asi olema, neil on mitut erinevat sorti “ravimeid, vitamiine”, mis parandavad niiöelda töövõimet ja enesetunnet.
Oskad sa äkki öelda, kust kohast Kyäni tooteid Eestist osta saaks, kui üldse saab?
Kasutan ise juba ammu neid tooteid. Minu kaudu saad osta kui soovi. Võta ühendust.
Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberLõpuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja ilusat kevade algust, Rosin!
Nüüd kähku soojaks ka ja superluks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
Kuule jaa tuleks juba ilusat ilma siis saaks rulluisutama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laura Reisalu
MemberLaura Reisalu
MemberTäna siis pühapäeval tavapärasest teistel aegadel avatud:
12:00 – 18:00
Laura Reisalu
MemberSeoses sellel nädalavahetusel toimuvate võistlustega on FitShop Sparta lahtiolekuaegades muudatus:
19. märts 12:00 – 18:00 (tavliselt 16:00ni)
20. märts 12:00 – 18:00 (tavliselt 16-20)
Laura Reisalu
Memberja lisaks HT-Rile iga ostuga kaasta Hera80 testerpakike(44g)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused