launcher
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
launcher
Memberno ja laseks endale monel professionaalil kavad koostada aga mul pole selle jaoks raha.
ja nagu mulle öeldi tasuta ei saa enam midagi.
launcher
Memberaga kas on vaet kas ma kain ommikul jooksmas voi õhtu jooksmas?
launcher
Memberoki ma taan algul rasvast lahti saada kas te nyyd ytlette ka schitosani tasub osta voi ei.
launcher
Memberkas Chitosan tasub tellida?? mai saanud aru kas see ei lase uuutel rasvadel tekkida voi see kaotab keha kkalu ka

launcher
Membermul pole enam eriti kasvu vaja ma olen 196cm kaalun 99kg tahaks rasva kaotada ja lihast piale kasvatada ei taha mingi pik peenike piits olla. kulutaks toidu piale kyll kui keeegi itleks mull kust mida ja milleks voi millegi mis aitaks rasva põlemist voi millegi mis lihast aitab kasvatada midagi odavamat
launcher
Memberaga mis teha mul pole vaiksemat raskust kuklasse votta . kas ilma raskusetta treenib paremini voi on koige parem nii et 1 nadal raskusega 2 nadal kiiruse piale
launcher
Memberma hakkasin praegu kodus 12kg hantliga kohulihaseid tegema on sest kasu ka we??+
launcher
Memberma olen 15 ja mul pole raha nii pallu et kavasid tellida. aga kui kellegil on arvutis moni kava voi menüü siis voiks mulle ju meilile saata. voi muga msn raakida martkraaner@hotmail.com mail kui msn
launcher
Membermidagi mida saab siit weebi pest tellida
launcher
Memberkuidas ma saan endale kergelt süsiveskuid ja valke
launcher
Memberaga selleks foorum ongi aet aidata abivajajat.. nii jatkame ma sain ikke vahe opetusi.
launcher
Memberja veel .. kaua piab inimene ööpaaeva jooksul magama noh välja puhkama..
launcher
Memberno aga see maksab ja mullpoleselle jaoks raha ja ma olen alaealine see pidavat alaealistele miite hia olema.
-
AutorPostitused