Lauksss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lauksss
MemberLauksss
MemberEsialgu võid proovida parandada seda ”viga”. Oled maas kõhuli, tõstad vastaskäsi ja vastasjalg. Nii mitu korda. Ise olen reumaatik ja mul käivad hästi valjud ja valusad löögid läbi. Kui trennis muusikat poleks, siis kuulevad kõik. Mul aga lülisambaga probleemid. Kui aga ära ei lähe ja teevad valu, siis lase teha MRT.Okei, suur-suur tänu!
Lauksss
MemberRaksud pole midagi hullu, minu teada enamus ragisevad kaasaarvatud mina ka,aga kui valu teeb siis vehta kyll harjutus millegi muu vastu.
Enamasti ragisemise p6hjuseks on muidu sool liigeste vahel.
Okei, selge. Tänud:)
Lauksss
MemberPaneks kohe siiasamma kirja veel teise mure kah. Tehes kaldpingil surumist. Siis on vasakus küünarnukis Tohutu valu. Hästi terav valu. Mis tegema peaksin? Kaldpingi ära jätma?
Lauksss
MemberEi ole midagi halba kui neid koos võtta, pigem kasulik. Kreatiinil ei pea tegema laadimist ning on ka neid kas võtavad aastaringselt kreatiini.Okei, suured tänud:)
Lauksss
MemberKreatiini kasutusjuhendis on veel kirjas :
Kasutamisõpetus:
Kreatiini võtmist alustatakse tavaliselt 5 päevase laadimisperioodiga, mille ajal kreatiini võetakse 20g päevas.
Võtta 5g enne hommikusööki, enne trenni, pärast trenni ja koos päeva viimase toidukorraga.
Laadimidperioodi järel võetakse 5-6 nädalat 5-10g päevas.
Pärast seda järgneb 2-4 nädalane paus kreatiini kasutamises.
Aga kas võin nii võtta, et ei tee seda laadimisperioodi vaid võtan iga kord peale trenni ja siis ei tee ka seda pausi? Või nii ei ole soovitav?
-
AutorPostitused