Lauka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Lauka
MemberEurooplased o küll paremad kui Ameeriklased. Nii välimuse kui ka teadmiste poolest. Eurooplased teavad enamus maakaarti peast ja umbes teavad kus miski asub, aga Ameeriklased ei tea isegi et peale nende eksisteerib veel rahvaid sellel planeedil.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 12, 2008 at 2:18 p.l. in reply to: Reval – Spordi lahtised võistlused kulturismis – ja fitnessis, sellel laupäeval! #174728Lauka
MemberMa olen kuulnud et Kulturismi võistluse jaoks peab kõik karvad maha ajama. Kas see vastab tõele?
Lauka
MemberJa üle treenida pole ka mõtet. Et kui nt kavas on kirjas et 3 harjutust biitsepsile siis sellest rohkem pole mõtet teha, tegivad valud ja siis ei saa nädal aega üldse harjutusi teha. Pm jah et otsi omale kava ja tee selle järgi. Algul sul sidemeid ja muid asju vaja ei tohiks minna, kui just ei ole vigastust.
Lauka
MemberPm kui sa venitad korralikult pärast trenni ära siis ka ei tohiks tekkida valusid.
Nt ma olen poolteist aastat käinud ja ma alati venitan peale trenni ära ja enne magama minekut teen ka veel venitusharjutusi. Algul on see suht tüütu aga see tuleb lihtsalt endale sisse harjutada, et iga päev kui on trenni päev, teed venitus harjutusi.
Lauka
MemberKas sa ostsid ühe või kaks hantlit?
Harjutusi saad vaadata siit!
seal on igast harjutusi, lihtsalt vajuta lihasgrupi peale mida soovid treenida ja seal näitab kohe ära
Lauka
MemberVideo ja lugu, mõlemad on väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2008 at 6:47 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174617Lauka
MemberKahju et rohkem pilte ei ole, pm ainult meeste surumisest on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2008 at 7:40 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174480Lauka
MemberLoomulikult, muidu oleks raskused palju suuremad olnud
detsember 10, 2008 at 3:25 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174450Lauka
MemberKuni gümnaasiumi lõpuni teen jõudu, sealt edasi veel ei tea. Oleneb kuhu elama asun ja millega tegelema hakkan.
Lauka
MemberKäin oma kodukandis Kehra jõusaalis. Suht väike koht, mõned masinad, paar pinki ja mõned hantlid aga trenni saab korralikult teha ja õnneks on väga odav ka, kuna olen õpilane
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lauka
MemberÜks asi võib olla et sa oled valesti treeninud.
või siis peaksid hakkama tarvitama taastus jooke.
Praegu on jah kõige parem teha lihastele puhkust. Et kui uuesti alustad siis uue hooga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2008 at 6:29 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174097Lauka
MemberMis kaal?Kui ma oleks võistelnud, oleks 75, 80 ja 90 proovinud kaalu juures 70kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata eelmist lehekülge
Aga muidu täna proovisin 80kg suruda ja tuli ära, aga huvita et reedel ei tulnud…
detsember 8, 2008 at 3:00 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174036Lauka
MemberVäga lahe üritus oli ja oli lahe esimest korda võistelda aga mu viimast katset ei pandud millegi pärast kirja…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma surusin 60, 70 ja 75 ja öeldi et kõik katsed lugesid.
Lauka
MemberSoovitan teha igasuguseid erinevaid venitusi õlale. Mul on see küll valu ära võtnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2008 at 4:18 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173689Lauka
MemberAga Kaido, sa võiksid tulemused siia kirja panna!
Ma usun et teistel oleks ka huvitav teada saada kuidas võistlus läks.
-
AutorPostitused