Larry
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Larry
MemberEhhh, sulle ja veel paljudele teistele latimeestele ei jõua ikka kohale, mida tahetakse öelda. Gay ja pederastia ei ole absoluutselt normaalne, aga tolerantsusel ja kaasaplaksutamisel on väga suur vahe. Tahad sa öelda, et skinheadid on normaalsed, kui nad peksavad teistsuguseid tänaval ? (Vägivaldur vist mainis seda, kui sain jutu pointile pihta.)Veelkord.. tolerantsus pole sama, mis propageerimine või heaks kiitmine, teeme nii !
+1
Larry
Memberväga huvitav film! tyyp oli tõesti selline, et kohe saab närvivapustuse ja tapab ära kedagi
Larry
Member1150
Larry
MemberDavai, jaguneme Larry!Latiga inimestele rahusteid või psühhiaatri abi.
Segased olete oma lattidega või? Lähed ja lööd kohe inimest latiga jah. Kui sul muud öelda pole, siis säästa oma hingeõhku oma naise täispuhumiseks!
See, et homod nõuavad lapsendamise õiguseid, see on küll moraalivastane, sest nagu eelpool mainiti, siis tõesti, see lapsendatav peab pmst terve elu tundma suurt vaimset vägivalda kaaskodanike poolt. Võib ka olla juhuseid, et füüsilist.
Oled pede?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuskohast võeti selline idee, et kogu see pedetsemise värk on normaalne ja et seda peab tolereerima?
Teema on nii päevakajaline seetõttu, et pedesid on liiga palju tekkinud meie ühiskonda. Oleks aeg latid kätte võtta juba.
Ole milline inimene tahes – misiganes maailmavaadetega, usu jumalt või hambahaldjat vms. Vbolla on sul tõesti mõni hea meessoost tuttav, kellega saad kõigest vabalt rääkida. Aga ei, vaja on füüsiliseks minna ja juurikas s*****sse toppida, tatti panna tänaval, käia riides nagu viimane idikas, mingi nõme soeng endale teha ja tagatipus oma sõnavara muutma hakata kuna eelmine kõnepruuk piisavalt pedelik ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sry, mulle selline asi peale ei lähe. Ja ei tohiks ka kellelegi teisele minna, isegi kui tõesti saavad kaks pedekat kokku. Olge omaette. Mis kuradi paraad? nagu wtf!
Larry
MemberNo mida sa ajad siin? Valimatu söömine? Lähed paneb burgerit ja friikaid ja kasvatad niimoodi lihast? Niisama on mõttetu rasvaseks süüa ennast. Massi tuleb koguda targalt.Kas mainisin burgereid? kohe äärmusesse. Kui ma söön sis mul ei tule isegi hetkeks mõttesse mingi burger või friikas.
Võtan kodus valimatult külmkapist : Kana ja riis ((varem valmis tehtud)et nokkida ei saaks jälle)), kartulid või makaronid, sink, juust, kala (ma ei tea oma külmkapi sisu peast)
Kogu sina targalt sis! Ma olen juba 5 aastat targalt kogunud ja tulemused hakkasid siis tulema kui enam nii tark ei viicinud olla ja kaloreid lugeda
Larry
Membernoniinahhui! Et hakkaks sis jagunema nyyd.
Raudlatiga kirjutavad “raudlatiga +1” ja latita vennad kirjutavad “latita +1” jne.
teen otsa lahti
Oleneb muidugi olukorrast, aga üldiselt ikkagi latiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“LATIGA +1”
Larry
Memberulme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no, tegu naisterahvaga sis natuke andestatav.
aga ma sõin eile poole ühe ajal öösel 300 grammi piimasokolaadi, 7 mandariini, 1,25 l coca coolat (vigastus ja trennis pole juba esmaspäevast saati käinud)
Peaksin ennast maha laskma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberMida sina soovitad siin ? Võib olla ainult valgupulber, et ta võtaks tavalist valgupulbrit ilma süsivesikuteta? Ses suhtes, et kui ilma süsikateta võtta siis ju enamus valgust läheb energiaks mitte ei imendu. Valgupulber+süsivesikud on korrektsem. Iga toidulisandi toote peal kirjas ka annustamine kui endal teadmisi vajaka jääb.Toitumise kohapealt surfa foorumis, siin väga palju kasulikku informatsiooni. Kui aga tunned, et ei saa sellega hakkama siis telli endale toitumiskava, sest ilma rahata ei hakka keegi sulle toitumiskava valmistama siin. Edu!
Ise saan süsikud riisist või tatrast (suht koguaeg aind seda sisse ajangi)
Ja valk kanalihast ja kodujuustust (ja sheik)
(Söön muidugi igast muud toitu ka. (et kahepidist mõistmist ei oleks)
Minujaoks nii toimib
Kuigi headel aegadel kui raha palju oli ja rohi rohelisem oli siis ajasin massikat sisse endale ( vot see paneb arenema)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütlen ausalt – Kasvamise aluseks on RÄME õgimine – pmlst valimatult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (eriti hästi toimib minu puhul näiteks see, et julmalt iga 2-3 tunni tagant toidukord) proovi kah näiteks kuu aega, vaata mis saab.Eks väike pekikiht tuleb ka muidugi kõhle, kui kalorid niimoodi plussis iga päev, aga sis tõmbad süsikutega tagasi – käid jooksed või ujud paar nädalat ja ongi ok jälle

Treeni ei tasuks ka unustada

Larry
Memberwtf, 64 kilo? ja varem oli pea 90 ? miski on siin mäda – näpuviga trükkimisel? või on sul mingi haigus kallal?
180 cm ja 64 kilo – näeb välja luukere.
Hakka sööma ja kähku!
Larry
Memberoled 14, et jah – ära papsi, tee tublisti trenni ja söö korralikult – proovi süüa näiteks iga 3 tunni tagant, mitte et sööd yhe korra ja kõhu punni täis. Küll siis tulemused ka tulevad!!!
Toidulisanditest vb. aind valgupulber, kui tunned, et tavatoidust kätte ei saa vajalikku!
EDU!
Larry
Memberhäkülh, lukku! ei viici vaielda
Larry
MemberKäivad. Sa vist ei ole aru saanud moderaatori ülesandest.No mai tea, kuidagi imelikult kukkuus välja sul see värk
Memberomfg. Võtan oma esimesest oksjonist osa. teen sinna kolm postitust ja saan möla eest karistada. Minuarust veits ülekohtune – tegu oli ikkagi naljaga mitte sihikindla läbustamisega. Saaks aru kui keegi lihtsalt tuleks ja ajaks läbu oksjoni alateema all aga ma võtsin oksjonist ikkagi aktiivselt osa.
Teistele sis infoks: et eilsel Hera 80 oksjonil viimane post minu poolt oli: “can’t we just get along” ja enne seda pakkusin 700midagi ja alla kirjutasin naljaga, et olen “pisike poiss ja massi on vaja, et äre pakkuge yle mind”, ning veel enne seda lihtsalt 3 mingit pakkumist ilma igasuguse lisatekstita.
ja minu kommentaar kustutati ära ja fitte ka on minuarust kontolt maha kakutud, “karistuseks”:S
Et minuarust ei ole ma ainus siin foorumis, kellel on olnud probleeme Alessandroga, tyyp lihtsalt isetseb ja kustutab kõik kommid, mis talle ei meeldi. Päris nii ikka need asjad ei käi või mis?
Tõuskem ristirahvas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ilmselt saan selle postituse eest ka karistada, kuna käib fitness.ee lehe mode vastu)
Aga, et kui on võimekamaid mehi sis palun pange Alessandrole mõistus pähe – “saan aru et oled moderaator ja väga uhke selle üle. Liiga suur aktiivsus postituste kustutamisel ei ole ka hea.”
Larry
Memberliiga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Chuck tõmbas roundhouss kannaga näkku
Member775 , lepime nyyd kokku et rohkem ei paku keegi!
Olen pisike poiss ja massi on hädasti vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused