Larry
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Larry
MemberKui tahad vaheldust sis pane vene valku, maitseb nagu kokteil ja massi tuleb nii mis koliseb ning odav ka on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberAga kui juba tegemiseks läheb siis võiks ju oma lemmikpostitajale sms-idega saada 10 saata, ja päevikut võiks ka saada pidada ja sinna mõttetut teksti a. la “kool sakib” kirjutada. Mudugi ei tohiks puududa ka horoskoop, kus arvuti RANDOMiga mingid suvalised kasutajad ekraanile kuvab.
“>Sry, et nii kriitiline! Aga arvan, et las jääda nii kuis on.
Larry
MemberRetsept iseenesest lahe aga massi vist küll sellega juurde ei tule
“>Larry
Memberhttp://adsl2153.estpak.ee/dieet.php
siit peaks ju orienteeruvalt teada saama palju kaloreid vaja on, toksi aga oma andmed ja eesmärgid sisse!!!
Larry
MemberJuurde midagi tarka ei oska soovitada, aga jõukas rassivale inimesele on seee raudselt vähe.
Larry
MemberJA ära pane pahaks aga irw @ süsivesinikest
“>Larry
MemberKaloreid kokku: 1559 Kcal
Valgud kokku: 120 g.
Süsivesikuid: 156.5 g.
Rasva: 39 g.
Kas see on päevane toit või üks portsjon päevas???
kui päevane: Kaloreid tuleb kuidagi väga vähe!!! Ma pakun et sa ei rahulda sellega isegi oma baasainevahetust
“>kui üks portsjon: siis tuleb kaalu nii mis koliseb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
Member5 kilo 1 kuuga on kyll tiba kahtlane ma arvan, aga kaalus maha peaks sellise õige toitumisega ja trenniga saama küll. Hakka aga dieediga julgelt pihta ja usu mind sa ei kahetse
“>Larry
MemberRanne, ranne!!!
Larry
MemberSee et kõrvad lukku lähevad on tingitud kõrgest vere rõhust, mitte et sul see koguaeg kõrge oleks vaid just nende raskemate harjutuste ajal rõhk tõuseb kõvasti. Abi on korralikust hingamisest. Endal oli ka sama jama, juhtub veel praegugi vahel. Soovitan enne kükki jms. mitu korda järjest sügavalt sisse välja hingata, see rahustab nati ja vererõhk tõuseb juba sügavalt sisse välja hingates. Kui korralikult ei hinga tekib kiirliftiefekt.
Larry
MemberKakun mingi 15
Larry
MemberKahtlane värk, usun asja kui pilte näen

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Larry
MemberMa olen siin paar nädalat surunud kitsa haardega, ja see arendab ikka päris mõnusalt…minu teada kitsa haardega surumine arendab rohkem triitsepsit,lamadessurumist tee ikka laia haardega!
Jah jutt jumala õige a samuti kitsa haardega arendatakse rinna siseosa
Larry
MemberKle selline kysimus on olnud juba foorumis. Tuhla vähe ringi!!!
Larry
Membernagu lisaks laheda asja nüüd siia, et nagu kaks nädalat tagasi surusin vaevaliselt 90 kg üles, siis käisin soomes ja jõin 9 päeva järjest:) ja trenni ei teinud see nädal siis jah, ja kui läksin järgmine nädal jõuka siis läks 90kg 3 korda üles, niiet tasub vahest pikalt juua kohe;)
Ulmeline või mis ? Ei tea kaua sa trenni oled teinud, aga alguses oli mul ka nii, et tegin mis tahtsin: jõin, ei maganud, n.ö kõik seda mida ei soovitata. Alguses tuleb jõud väga kiirelt (vähemalt minul) nii kui trennis käisid ja tiba “rauda liigutasid” siis järgmine trenn kohe jõudsin rohkem. Nüüd rassi ja rassi – TULEB VAEVALISELT, aga tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused