Larry
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Larry
MemberMida te hädaldate, link töötab ju!
Mul kaaa ei tööta, böööö!
Larry
MemberNot Found
The requested URL /Video/Majuri305.wmv was not found on this server.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberNo kui videot Ryanist vaadata sis seal ta lubab kõik rahva lihtsalt ära taguda ja pededele ka veel molli anda nii et JAH
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberKrt, on jah peaaegu kõik täpis. Koolis ei viici olla, loed minuteid kuna trenni saab, kui trennis rekordeid ja asju tuleb sis on enesetunne laes, nohuga ikka trenni jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberSeda minagi. Noorele inimesele natu rasva ei tee midagi

Lippad kuskil koolikoridoris maha ja ongi hää
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise 18 ja pean ikka noorex ennast veel

Larry
Memberirw @ see võib tunda anda vanemas eas

Hingan kergendatult, sest probleemid tulevad hiljem

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Larry
Membereh tahaks ikka lihast siis.(suruks rohkem jne)a rasva etc kyll juurd ei tahaks

Eheee! Kahte head korraga ei saa

Mul olid kah algul maagilised eesmärgid ehk siis palju lihast ja vähe rasva.
Lahmisin ikka valgurikast toitu päris korralikult ja kõik asjad mida sõin olid rasvavabad. No väljanägemine läx küll sitax ülbeks (lihas tuli ilusti välja) Aga jõudu ei olnd ja ümbermöödud ei kasvanud.
Nüüd söön süsivesikuid ka korralikult ja kaalu tuleb vaikselt. Tiba rasvasemaks ka vast olen läind aga ma niigi klibu, nii et natu rasva ei tee midagi. Ära põe, enne rannahooaega väike valgudieet teeb imet.
Larry
MemberMidagi sellest osakonnast :mul olex rämedalt mark, kui naine oleks “põkim” kui ise
Larry
MemberAga kuidas te neid sööte??? Keedate?
Ise tvaliselt ei viici keeta. Läheb niisama 4-6 muna kaussi, suhkrut ja vahule – koogelmoogel siis rahvakeeli. Endale täiega meeldib.
Salmonelloosi kohta ei oska midagi öelda.
Larry
MemberSelge! Tnx
Larry
MemberTõsi tõsi!!! Kõht peab hää olema. ja kui kõht juba on hää, siis on muu värgeldis üldjuhul kah
Larry
MemberNo nüüd ma siis küsin kah ühe lolli küsimuse: Mis kollesteroolis halba on??? (ütlen ette ära, et netis ei viicind selle kohta midagi ise otsida, nii et ärge mind risti lööge) muidu ise söön üldjuhul ikka munakollase ka ära.
Larry
MemberPäris põnevaks läheb
Kui ma 12 olin siis ainuke kokkupuude kulturismiga olid Rambo filmid 
Larry
MemberTäpselt sama asja sai kunagi sisse aetud (ühe paki). tõsi tõsi!!! suhkru maitse on tõesti asjal. sõber pani 3 kilo kinni ja massi tuli haigelt juurde. Muidu paki pealt lugedes on siin KÕIK ained sees, mis veel olla saavad. Ei oska soovitada, et kas võtta või mitte
Otsusta ise