Larry
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Larry
MemberMitut hääd korraga ei saa, aga tegelikult tuleb kõike vaikselt juurde
Larry
MemberÜtleks, et Imre oli tõesti oma suuvärgiga teistest kõvasti üle ja Magnuse 190 kilo vist selle tõttu tulemata jäigi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu norm. Kangi ma muidugi ei kommenteeri 
Larry
MemberKui asi ei ole ületreeningus, siis võib-olla on valesti treeningus. Ise olen siiski seisukohal, et ületreening on olemas. Käisin kunagi 4xjõusaali + 4xpoksi ja kuu-pooleteist pärast olin ikka päris läbi. Tekkisid uneprobleemid, valu seljas, jõuvarud pigem kahanesid. Diagnoositigi ületrenn, kuid võib-olla mõjutas seda ka toitumine, valed raskused-, valed harjutused-, valesti sooritatud harjutused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõusaalis. Krt seda teab.Nõustun täielikult! Ise sai kunagi käidud 2 nädalat jutti 5 x nädalas + pallimängud ja siis oli nii jõhker ületreening, et nädal aega jutti ei olnud und, kõik lihased valutasid ja päevad läbi suikusid nagu mingi rämedama pohmelliga inimene maailmas.
Larry
MemberMõttetu palavikuga midagi üritada, keha homöostaas on paigast ära ja ega trennist midagi välja ei tule. Võta aeg maha ja ravi terveks ennast!
Larry
MemberMeil koolis vahepeal kahtlased toidud nagu vesised supid jms. Aegajalt aga täislax kanakastmed ja asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis sai küll nii tehtud, et peale 3 tundi sööma sis kaks “istu ja sure katekooriasse kuuluvat igavat tundi” siis peale 5 jälle sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MEil mingi hull talongidega teema ja siis veel tavaliselt tasuta ka saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberLauatennis hoiab ka suht kõrgel pulssi , juhul kui kõvasti rabeled ja kiiret mängu osakd mängida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (165 kanti on küll vist raske ajada, aga proovida tasub ja lauda ei ole ka igaltpoolt võtta)Larry
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tsitaat lingi tagant:
hehh…musklit pole ollagi ju.
02.02.2006 – 00:49, MyPlague
saad aru, asi on kinni valgustuses, grimmis, selles, et pole täis pumbatud, ja lõpuks selles, et mu praeguse rasvakorra puhul ei ole näha.
09.02.2006 – 15:47, kirp2
Hommikul 5 minti jutti naerda ja rusikaga põrandat tampida on ikka sitaks tervislik. Parim tekst mida ma eales näinud olen!!!
Larry
MemberMuarust päris andekas tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt tundub et Kirp hingega asja kallal, anna aga trennile pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberKuidas küll need Nigeeria näljahädalised Eestisse jõuavad??? :S
Larry
MemberKillu kuna trenni lähed? Profiti või Sporihalli sis anna teada, ma tulen kah!!! Tahan oma silmaga ka kaeda

Larry
MemberSee 280 jalapress on küll kahtlane, aga ilmselt oleneb masinast!
Larry
Memberöö, kas ma pean peale trenni 28 g valku võtma või on 29 g mõtekam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ELU ON LILL

Larry
MemberOK, esialgsed kategooriad on sellised: *alla 18 aastased-üle ja alla 70kg
*18 ja üle on siis kuni 80kg, kuni 95kg ja üle 95kg
Need arvatavasti jäävadki. Kui kellelgi on muid mõtteid, siis andke teada. Ja kui on piisavalt palju kergemaid mehi, siis andke varakult teada!!
Sest võistluse eelarve ei ole teab, mis suur. Järgmised võistlused tulevad rohkemate kaaludega!!
Kui sellised kaalukatekooriad kehtima jäävad sis sa lähed alla 70 kilostega kokku ju.