Larry
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Larry
Membertundub niiii

Larry
MemberJõusaalist otseselt ei ole näinud, et keegi midagi minema tassiks! Aga olen näinud kuidas tüüp ilma särgita, lühikestes pükstes, jalas ainult plätud poest 6 pudelit 1,5 l longerit välja tassis. Väga julm
Larry
MemberTeema algatajale teemakohast lugemist ja mõtteainest:(iseasi, millaljaykobeseda lugema satub, arvestades tema kasutajanime alt viimast sisselogimist).Kõige debiilsem artikkel, mida ma olen elus lugenud!!! Kirjutaja on täielik idioot!!!!!!
Larry
MemberTean veel ühte head varianti!!!
Pane seda kreemi! Mina küll kasutasin deep heatt’i (aga tundub, et see on veel julmem) ja lippa sauna! Ja oi pljaaaa kuis ma pärast vandusin!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> LAHESound on tõesti üle prahi! Mis selle jõulualbumi nimi on??? Tiriks endale kah!!!
Larry
MemberAga kas ma sis olen mees, kui mu noku on 1 toll ja, IQ 69, jõukas käinud 4 päeva, hommikuks söön keedetud pantripoegi ning Rambole teen käesurumises ära???
Ema arvates olen, mis teised arvavad???
Ai raisk, nyt panin küll ära
Larry
MemberKäin ise seal. Mida teada vaja???
Larry
MemberSa mõtled seda Tartu Arenat???
Larry
MemberKommentaator on jah ikka üle prahi
Larry
MemberElu on lill
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris pisikesed tüübid
Larry
MemberTnx, vaatan üle!
Larry
MemberPool mind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – sitem pool muidugi 
Larry
Membersüsikud 4,2 kcal
valgud 4,2 kcal
lipiidid ~ 9 (täpsemalt VIST 8,4 – räägitakse, et topelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Larry
MemberJõhker elajas!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ronnie rebib see mees sekundiga tükkideks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
Member“Ah et kuidas ma nii tugev olen???” on minuarust siiamaani parim – vähemalt teksti koha pealt.
AutorPostitused